160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Yıldırım, Bilecikspor sahipsiz kalmaz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yıldırım, Bilecikspor sahipsiz kalmaz
Abone ol
Başkan Yıldırım, Bilecikspor Sahipsiz Kalmaz

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecikspor’un sahipsiz kalmayacağı söyledi.

1969 Bilecik Spor Kulübü Başkanı Turgut Özen’in görevinden istifa etmesinin ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alınmıştı. 1969 Bilecik Spor Kulübü yeni başkanını seçmek dün saat 19.00’da kulüp binasında olağanüstü kongre için toplandı. Turgut Özen kongreye katılmazken, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ikinci toplantı Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde 19 Haziran Pazartesi günü saat 19.00’da yapılacak.

Yaşanan bu olayların ardından AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecikspor’un sahipsiz kalmayacağı söyleyerek, "Bu takım ilimizin takımı. Bu takıma herkesin sahip çıkması lazım. Bizlerde siyasiler olarak bu takımın BAL’dan 3. Lig’e yükselmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

Öte yandan Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde 19 Haziran Pazartesi günü saat 19.00’da yapılacak olan kongreye büyük bir katılım olması beklenirken, Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Bayındır’ın aday olması bekleniyor. Bayındır’ın taraftar tarafından arasında sevilen bir isim olması gözlerden kaçmazken, o gün taraftarından kongre merkezini tribüne çevireceği öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şampiyonlar Erciyeste kampa girdi Önceki Haber

Şampiyonlar Erciyeste kampa girdi

Jandarma ekiplerince ‘Cayrokopter destekli trafik denetimi Sonraki Haber

Jandarma ekiplerince ‘Cayrokopter destek...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar