160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Yaman, personellerin maaşlarına yüzde 30 zam yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yaman, personellerin maaşlarına yüzde 30 zam yaptı
Abone ol
BAŞKAN YAMAN, BAYIRKÖY BELEDİYESİNDE ÇALIŞAN İŞÇİ PERSONELLERİN ÜYESİ OLDUĞU HİZMET İŞ SENDİKASI İLE İKİ YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI.

Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı aynı zamanda Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, personellerin maaşlarına yüzde 30 zam yaptı.


Başkan Yaman, Bayırköy Belediyesinde çalışan işçi personellerin üyesi olduğu yetkili sendika ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Bu sözleşme ile maaşlarda yüzde 30 artış sağlanırken, sosyal haklar da da iyileştirmeler yapıldı.


Başkan Yaman yaptığı açıklamada, “Ücreti düşük olan çalışanlarımızın ücretlerinin makul seviyeye taşınabilmesi için kademeli bir işlem yaptık. Düşük ücretlere daha fazla zam oranı belirlenirken çalışan arkadaşlarımızın refah payının yükselmesi sağlandı. İmzalanan sözleşmenin belediyemize ve işçi personellerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bandırmada sis etkili olduÖnceki Haber

Bandırmada sis etkili oldu

Tekirdağdaki askeri birlikler deprem bölgesinde hizmet veriyorSonraki Haber

Tekirdağdaki askeri birlikler deprem böl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar