160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Yaman, Anneler Günü programına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yaman, Anneler Günü programına katıldı
Abone ol
Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Aynı Zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı Olan Mustafa Yaman Ilkokul öğrencilerinin Hazırladığı Anneler Günü Programına Katıldı

Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı olan Mustafa Yaman, Bayırköy İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı Anneler Günü programına katıldı.

Başkan Suer, öğrencilerin düzenlediği Anneler Günü etkinliğine katılarak, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Çocuklara annelerine verecekleri hediyeleri hazırlamalarında yardımcı olan Başkan Yaman, “Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan, mutlu anlarımızda olduğu gibi, tüm sıkıntılarda sığındığımız liman olan annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor, her günü mutlu sağlıklı ve sevinç dolu yaşamalarını temenni ediyoruz. Ayakları altından öpülesi analarımız bir evladınız olarak Bayırköy’ü sizlere layık bir ilçe haline getirmeye çalışıyoruz. Bu süreçte siz analarımızın duasını aldığımıza inanıyor ve dualarınızın devamını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Göçerlerin zorlu yayla yolculuğu başladı Önceki Haber

Göçerlerin zorlu yayla yolculuğu başladı

Milli davet alan genç sporculardan Başkan Tosuna ziyaret Sonraki Haber

Milli davet alan genç sporculardan Başka...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar