18 Haziran, 2024, Salı
DOLAR32.8114
EURO35.2304
ALTIN2452.1
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Tören: “Çalışmalarımızın merkezinde yeşil kalkınma var”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Tören: “Çalışmalarımızın merkezinde yeşil kalkınma var”
Abone ol
YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA EMNİYET VE JANDARMA HİZMET BİNALARININ BAHÇELERİNDE BAŞLAYAN NARENCİYE FİDAN DİKİMLERİ, UYGUN ALANA SAHİP TÜM KAMU KURUM VE KURULUŞ BAHÇELERİNDE DEVAM EDECEK.

Ordu’nun Altınordu Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar ile kamu kurum ve kuruluş binalarına ait alan ve bahçeler yeşillendiriliyor.


Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in, talimatıyla başlatılan çalışmalar ile okul bahçelerinden sonra kamu kurum ve kuruluş binalarına ait alan ve bahçeleri de yeşillendiriyor. Şehrin 100’üncü yılına özel 100 bin fidan projesi çerçevesinde 80 Bin ceviz fidanını kırsal mahallelerde hem şehrin yeşil varlığına katkı, hem de tarımsal üretimde çeşitliliği artırıcı bir yaklaşımla toprakla buluşturan Altınordu Belediyesi, merkezde ise fidan dikimlerini sürdürüyor.


Yürütülen çalışmalar kapsamında emniyet ve jandarma hizmet binalarının bahçelerinde başlayan narenciye fidan dikimleri, uygun alana sahip tüm kamu kurum ve kuruluş bahçelerinde devam edecek.


Çalışmalar hakkında bilgi veren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Hem evlatlarımızın hem de şehrimizde yaşayan tüm canlıların çevre üzerindeki haklarını gözeten bir anlayışla hareket ediyoruz. Kadim kültürümüzden ilhamla yeşil kalkınmayı tüm çalışmalarımızın merkezine yerleştirerek çevrenin korunması öncelikli bir yaklaşımla çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. Doğanın ve çevrenin korunması, şehrimizin doğal güzelliklerinin korunarak gelecek kuşaklara aktarılması temel önceliklerimizin başında yer almaktadır. Geleceğe nefes olacak fidanları toprakla buluşturmaktan bir an olsun geri durmayacağız. Hemşehrilerimize çevreye ve doğaya gösterdikleri üstün duyarlılık için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağda deniz 15 metre çekildi: Kral yolu ortaya çıktıÖnceki Haber

Tekirdağda deniz 15 metre çekildi: Kral...

112 Acil Çağrı hizmetleri vatandaşa tanıtılıyorSonraki Haber

112 Acil Çağrı hizmetleri vatandaşa tan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar