160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Tekin, vatandaşları uyardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Tekin, vatandaşları uyardı
Abone ol
Bilecik’in Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, “kendilerini Polis, Jandarma, Savcı Olarak Tanıtan Ve Para Almaya çalışan Dolandırıcılara Itibar Etmeyin” Diyerek Halka Uyarıda Bulundu.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, kendilerini polis, jandarma, savcı olarak tanıtan ve para almaya çalışan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Başkan Tekin, ilçede birçok vatandaşın telefonla aranarak polis olduklarını söyleyen dolandırıcılar tarafından para alınmaya çalışıldığını bildirdi. Vatandaşların bu konuda dikkatli olmalarını isteyen Tekin, "Kıymetli hemşehrilerim birçok vatandaşımızı telefon ile arayarak polis olduklarını söyleyen dolandırıcılar, hemşerilerimizin paralarını almaya çalıştıkları bilgisini aldık. Polis, jandarma, savcılık hiçbir zaman telefon ile arayarak para istemez. Bu şekilde arayan dolandırıcılara itibar edilmemesini bildirir saygılarımızı sunarız” ifadelerine yer verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şüphe üzerine durdurulan araçta binlerce uyuşturucu madde ele geçirildi: 3 tutuklamaÖnceki Haber

Şüphe üzerine durdurulan araçta binlerce...

Erzurum Yeni Medya Derneğinden Vali Çiftçiye İdareciler Günü jestiSonraki Haber

Erzurum Yeni Medya Derneğinden Vali Çift...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar