28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Başkan Savaş, Açılış ve Temel Atma Törenlerini Sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Savaş, Açılış ve Temel Atma Törenlerini Sürdürüyor
Abone ol
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi Hatay'ı karış karış dolaşmaya devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi Hatay'ı karış karış dolaşmaya devam ediyor.

Savaş, Erzin ve Dörtyol ilçelerinde yaptığı ziyaretler kapsamında düzenlenen halk toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Savaş, Erzin Yoncadüzü Mahallesi'nde 3.200 m2 alanda kurulan Yoncadüzü Parkı ile Başlamış Mahallesi'nde 1800 m2 alana sahip Dadaloğlu Parkı'nın açılış törenlerine katıldı.

Törende konuşan Savaş, park ve yeşil alanların arttırılması için çok çalıştıklarını ve vatandaşların daha kaliteli ve eğlenceli zaman geçirebilmeleri için bu tür yatırımların önemini vurguladı.

Savaş, Erzin Belediyesi tarafından Şükrüpaşa Mahallesi'nde 2920 m2 alanda yapımı devam eden Erzin Belediyesi Kapalı Pazar Yeri'nin 2. Etap Temel Atma Töreni'ne de katıldı.

Savaş, pazar yerinin tamamlanmasıyla Erzin'de modern ve hijyenik bir alışveriş ortamı sağlanacağını söyledi.

Savaş, Dörtyol ilçesi Numune Mahallesi'nde içerisinde yazıhanelerin bulunduğu Minibüs Garajı'nın açılışına da katıldı.

Garajın hizmete girmesiyle Dörtyol'da minibüs ulaşımının daha düzenli ve konforlu hale geleceğini belirten Savaş, bu sayede esnaf ve vatandaşların da rahatlayacağını söyledi.

Savaş, açılışlar esnasında yaptığı konuşmalarda Hatay'ın her noktasına eşit hizmet ederek sosyal bir belediyecilik anlayışı içerisinde çalıştıklarını anlattı.

Her mahalleye onlarca kez gittiğini ve ilçe yöneticileriyle, muhtarlarla dayanışma içerisinde çalışarak ihtiyaca ve eksiklere göre çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Savaş,

"Bu da vatandaşlarımızda karşılığını buluyor ve bizi sevip bize güveniyorlar" dedi.

Savaş, Dörtyol'daki Cumhur İttifakı Seçim Ofisi'ni ziyaret ederek parti temsilcileri ile sohbet etti.

Başkan Savaş'a ziyaret ve açılışlarda Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Önceki Dönem Milletvekili İsmet Tokdemir,

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, İl Başkanı Hakan Tiryaki, Erzin İlçe Başkanı Ali Vural, Dörtyol Belediye Başkan Adayı Dr. Bahadır Amaç eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarmadan öğrencilere eğitimÖnceki Haber

Jandarmadan öğrencilere eğitim

Organize Sanayi yolu 3. etap Mayıs sonunda hizmete açılacakSonraki Haber

Organize Sanayi yolu 3. etap Mayıs sonun...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar