160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Sandıkçı: “Taş ocağındaki patlamada ihmal varsa cezai müeyyidesi uygulanacak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Sandıkçı: “Taş ocağındaki patlamada ihmal varsa cezai müeyyidesi uygulanacak”
Abone ol
Canik Belediye Başkanı Ibrahim Sandıkçı, 4 Kişinin Yaralandığı Taş Ocağındaki Patlamayla Ilgili Olarak, “oradaki Ruhsatımızda ‘patlatma Yasağı’ Var. Patlatma Yapılamıyor, Kabartma Dahil Yapılamıyor. Ihmal Varsa Da Gerekli Işlemler Yapılıyor, Müeyyidesi Kullanılacaktır” Dedi. Başkan Ibrahim Sandıkçı, 7 Eylül Cumartesi Günü Taş Ocağında Yaşanan Patlama Hakkında Açıklamada Bulundu.

SAMSUN (İHA) – Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 4 kişinin yaralandığı taş ocağındaki patlamayla ilgili olarak, “Oradaki ruhsatımızda ‘patlatma yasağı’ var. Patlatma yapılamıyor, kabartma dahil yapılamıyor. İhmal varsa da gerekli işlemler yapılıyor, müeyyidesi uygulanacaktır” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye (SBB) Eylül Ayı Toplantısının ilk birleşimi, Meclis Toplantı Salonu’nda SBB Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk başkanlığında yapıldı. 1’i gündem dışı toplam 35 gündem maddesi meclis üyelerinin oy birliği ile gündeme alındı. SBB’deki bürokrat atamaları ve yer değişikliklerini içeren madde, üyelere okunurken diğer 34 gündem maddesi daha kapsamlı görüşülmek üzere ilgili komisyonlara aktarıldı. Başkan İbrahim Sandıkçı, 7 Eylül Cumartesi günü taş ocağında yaşanan patlama hakkında açıklamada bulundu.

“Taş ocağındaki patlamada ihmal varsa cezai müeyyidesi uygulanacak”

Konu hakkında kamuoyunu bilgilendiren Başkan Sandıkçı, “Önceki gün Derbent mevkisinde palyalama çalışmaları yapılırken ki 4-5 aydır bölgedeki çalışma devam ediyor. Son zeminde bir patlama meydana geldi. Henüz sebebi tam netleşmedi. Çünkü oradaki ruhsatımızda ‘patlatma yasağı’ var. Patlatma yapılamıyor, kabartma dahil yapılamıyor. Direkt kırıcıyla, eski usul çalışılıyor. Bugüne kadar da böyle oldu. Ancak geçen gün bir patlama meydana geldi. ‘Gaz sıkışması’ deniyor, ‘eskiden kalan bir patlayıcı’ deniyor ama net değil. Emniyet incelemeleri yaptı, resmi açıklama yapılacaktır. Büyük bir kazaydı. Allah beterinden saklasın. 4 yaralımız vardı. Ciddi bir durumları yok, hepsi taburcu oldu. Bundan sonra daha sıkı bir takiple süreç tamamına erer. İhmal varsa da gerekli işlemler yapılıyor, müeyyidesi uygulanacaktır” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanlığı onayı ile Tokat Teknopark 5 kat büyüdüÖnceki Haber

Cumhurbaşkanlığı onayı ile Tokat Teknopa...

Marmariste okullar törenle açıldıSonraki Haber

Marmariste okullar törenle açıldı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar