01 Haziran, 2024, Cumartesi
DOLAR32.2201
EURO34.9627
ALTIN2412.1

Başkan Sandıkçı: “Eğitim atağımızla vizyon projelere imza attık”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Sandıkçı: “Eğitim atağımızla vizyon projelere imza attık”
Mehmetçik Vakfı Kurban Bağışı
Abone ol
Samsun’un Canik Belediye Başkanı Ibrahim Sandıkçı, öğrencilerle Okul Buluşması Gerçekleştirdi. Eğitime Yönelik Planladıkları Yeni Projeler Hakkında öğrencilere Bilgiler Veren Başkan Ibrahim Sandıkçı, “öğrencilerimizi Donanımlı Bireyler Olarak Yetiştirmek Için Kararlıyız, Eğitim Atağımızla Vizyon Projeler Imza Attık” Dedi.

Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, öğrencilerle okul buluşması gerçekleştirdi. Eğitime yönelik planladıkları yeni projeler hakkında öğrencilere bilgiler veren Başkan İbrahim Sandıkçı, “Öğrencilerimizi donanımlı bireyler olarak yetiştirmek için kararlıyız, eğitim atağımızla vizyon projeler imza attık” dedi.

‘Başkan Okulumda’ isimli söyleşi programında Canik Karşıyaka Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleriyle buluşan Başkan İbrahim Sandıkçı, katılımın yoğun olduğu programda öğrencilerin sorunlarını cevapladı. Buluşmada, Başkan Sandıkçı’nın öğrencilere yönelik müjdeleri esnasında öğrenciler heyecanlandı.

Eğitime yönelik yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, “Öğrencilerimizin kendilerini en iyi şekilde yetiştirmelerine katkı sunmak bizlerin daima önceliğidir. Öğrencilerimize yönelik sosyal destek sağlamaya devam ediyoruz. Özellikle öğrencilerimizin kaliteli ve nitelikli eğitim almalarını sağlamak ve onlara daha fazla yeni eğitim imkanı sunmak adına gayret sarf ediyoruz. Canik’te gerçekleştirdiğimiz eğitim atağımızla vizyon projelere imza attık. Eğitime yönelik yeni projeleri hayata geçirirken, öğrencilerimize yönelik ayni ve nakdi desteklerimizi titizlikle sürdürüyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi, eğitim alanına ve öğrencilerimize yönelik desteklerimize kesintisiz bir şekilde devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Program sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Sandıkçı, öğrencilerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Özhaseki: “Akdenizin doğusunda soykırım yaşanıyor”Önceki Haber

Bakan Özhaseki: “Akdenizin doğusunda soy...

Öğrenciler, deneylerini tasarlayarak öğreniyorSonraki Haber

Öğrenciler, deneylerini tasarlayarak öğr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar