160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Şahin açıkladı: Osmaneli depreme hazır mı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Şahin açıkladı: Osmaneli depreme hazır mı
Abone ol
BİLECİK OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN 10 İLİ KAPSAYAN SON DEPREMLERİN ARDINDAN İLÇELERİNİN DEPREME NE KADAR HAZIR OLDUĞUNU AÇIKLADI.

Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin 10 ili kapsayan son depremlerin ardından ilçelerinin depreme ne kadar hazır olduğunu açıkladı.


Başkan Şahin, ilçe sakinlerini yakından ilgilendiren konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Devletimiz tüm kurumlarıyla bu büyük felaketin yaralarını sarmaya çalışırken, sağduyulu halkımızda birlik ve beraberlik içinde depremden etkilenen bölgeleri bağrına basıyor ve tüm imkânlarıyla seferber oluyor. İlçemizde çok kişinin merak ettiği Osmaneli depreme hazırımı sorusunu, Osmaneli Mudurnu, Göynük, Taraklı, Geyve, Mekece, Çerkeşli, Beşevler, Yeşilçimen, Kaynarca, İznik, Mudanya, Bursa Kuzey Anadolu Fay Hattına bağlanan deprem kuşağında yer alıyor. Bu hattaki köylerimiz büyük tehdit altında. Çerkeşli, Beşevler, Yeşilçimen fay hattının üzerinde veya yanında yer alıyor” dedi.


Başkan Şahin açıklamasının devamında, “Kahramanmaraş merkezli deprem gibi çok uzun süredir sessizliğini koruyan bu deprem hattı Çerkeşli, Beşevler, Yeşilçimen köyleri için çok büyük risk. Tek tesellimiz bu köylerde kat yüksekliğinin genel olarak iki kat olması. Zemin olarak ise su ve kumsal kötü bir zemin hepimizi ürkütüyor. Maalesef bu köylerimizde risk çok büyük” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersinde gönüllüler depremzedeler için tek yürek olduÖnceki Haber

Mersinde gönüllüler depremzedeler için t...

Depremin vurduğu Malatyada, çocukların çadır kent yaşamıSonraki Haber

Depremin vurduğu Malatyada, çocukların ç...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar