160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Pütün Eskişehir yangınında yaralanan orman işçisini yalnız bırakmıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Pütün Eskişehir yangınında yaralanan orman işçisini yalnız bırakmıyor
Abone ol
Denizli'nin Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, Eskişehir Seyitgazi’deki Orman Yangınında Yaralanan, Eskere Orman Işletme Müdürlüğü Personeli Hemşehrisi Kader Dereli’yi Bulduğu Her Fırsatta Ziyaret Ediyor.

Denizli’nin Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, Eskişehir Seyitgazi’deki orman yangınında yaralanan, Eskere Orman İşletme Müdürlüğü personeli hemşehrisi Kader Dereli’yi bulduğu her fırsatta ziyaret ediyor.

Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, Eskişehir’in Seyitgazi ilçesindeki 5’i orman personeli, 5’i ise AFAD gönüllüsü 10 kişinin şehit olduğu orman yangınında yaralanan, Eskere Orman İşletme Müdürlüğü personeli ve hemşehrisi Kader Dereli ve ailesini, Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavisinin sürdüğü serviste ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta da yaralı orman işçisini ziyaret eden Başkan Pütün, Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Fatih Alper Ayyıldız’dan Beyağaçlı Kader Dereli’nin sağlık durumu hakkında da bilgi aldı.

Durumu her geçen gün daha iyiye giden Kader Dereli’ye geçmiş olsun dileklerini iletip acil şifalar dileyen Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, "Kıymetli hemşehrimizin her geçen gün sağlığına kavuşuyor olması, bizleri son derece mutlu ediyor. Temennimiz, en kısa sürede sağlığına kavuşmasıdır" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çarpışan otomobillerden biri takla attı: 2 yaralı Önceki Haber

Çarpışan otomobillerden biri takla attı:...

Milletvekili Ölmeztoprak, Sarıçiçek Yaylasında üreticiyle buluştu Sonraki Haber

Milletvekili Ölmeztoprak, Sarıçiçek Yayl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar