160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Özcandan Malazgirt ve Büyük Taarruz mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Özcandan Malazgirt ve Büyük Taarruz mesajı
Abone ol
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin özcan, Türklere Anadolu’nun Kapılarını Açan Malazgirt Zaferi'nin 952'nci Ve Büyük Taarruz Zaferi'nin 101'inci Yıl Dönümleri Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Türklere Anadolu’nun kapılarını açan Malazgirt Zaferi’nin 952’nci ve Büyük Taarruz Zaferi’nin 101’inci yıl dönümleri dolayısıyla mesaj yayımladı.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Malazgirt Zaferi’nin 952’nci ve Büyük Taarruz Zaferi’nin 101’inci yıl dönümleri dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Sultan Alparslan’ın Malazgirt’te başlattığı şanlı yürüyüşü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Büyük Taarruz ile taçlandırmıştır. Selçuklu Sultanı Alparslan’ın ‘Şehit olursam üzerimdeki bu beyaz elbisem kefenim olsun, zaferi kazanırsak istikbal bizimdir’ sözleriyle, Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘ya istiklal ya ölüm’ ifadeleri, Türk milletinin bağımsızlık için neleri göze alabileceğinin kanıtı olmuştur. Malazgirt Zaferi ile Anadolu’nun kapılarını açan Türkler, 1922’de ise Anadolu’nun sonsuza kadar Türk yurdu olarak kalacağını tüm dünyaya göstermiştir. Bu iki eşsiz zaferlerin komutanları Sultan Alparslan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, şanlı zaferlerin kahramanlarını gururla yad ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kavga ettiği şahsın otomobilini yumruklayıp, üzerinde zıpladıÖnceki Haber

Kavga ettiği şahsın otomobilini yumrukla...

Yüreğirde emeklilere ‘Emekli Kütüphanesi açıldıSonraki Haber

Yüreğirde emeklilere ‘Emekli Kütüphanesi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar