160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Orhan; “Ehram giyim modasında”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Orhan; “Ehram giyim modasında”
Abone ol
Erzurum Kültürünün önemli Bir Parçası Olan Geçmişte Kadınların Kullandığı Ehram Artık Giyim Modasının önemli Bir Parçası Oldu.

Erzurum kültürünün önemli bir parçası olan geçmişte kadınların kullandığı ehram artık giyim modasının önemli bir parçası oldu.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Coğrafi İşaret Belgesini Aziziye Belediyesi olarak aldıkları Erzurum Ehramı’nın, kadın ve erkek giyim modasını yepyeni bir tarza kavuşturulduğunu belirterek, “ Şehit Tuncay Yurdigül Yaşam Merkezimizde kurduğumuz Ehram Atölyesi ile kadınlarımıza sadece mesleki beceri kazandırmakla kalmıyor, aynı zamanda kültürel değerimiz olan geleneksel Ehram kumaşına bilinirlik, tanınırlık ve de modern bir gelecek hazırlıyoruz. İlçe Kaymakamımız Muhammet Tugay’la birlikte incelemelerde bulunduğumuz Ehram Atölyemizde, her biri adeta usta birer tasarımcıya dönüşen kursiyerlerimizle sohbet ettik. Kadın işgücünü önemsiyoruz, birlikte çalışıyor, değer üretiyoruz.” Şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu merkez sokak hayvanlarına şifa oluyorÖnceki Haber

Bu merkez sokak hayvanlarına şifa oluyor

BAÜNde Necatibey ve İlahiyat Fakültelerine yeni dekanlar atandıSonraki Haber

BAÜNde Necatibey ve İlahiyat Fakülteleri...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar