160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Oğuz, “cenazede gözyaşı düğünde halay başı” oluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Oğuz, “cenazede gözyaşı düğünde halay başı” oluyor
Abone ol
GÖREVE GELDİĞİ GÜNDEN BU YANA SÜREKLİ OLARAK İLÇE HALKIYLA İÇ İÇE OLAN KAHRAMANKAZAN BELEDİYE BAŞKANI SERHAT OĞUZ, DÜĞÜN VE CENAZELERİ BAŞTA OLMAK ÜZERE ACI VE TATLI TÜM ANLARINDA VATANDAŞLARIN YANINDA OLUYOR.

Göreve geldiği günden bu yana sürekli olarak ilçe halkıyla iç içe olan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, düğün ve cenazeler başta olmak üzere acı ve tatlı tüm anlarında vatandaşların yanında oluyor.


Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarla iç içe oluyor. Oğuz, düğün ve cenazeler başta olmak üzere tüm acı ve tatlı günlerinde vatandaşları yalnız bırakmıyor. Katıldığı düğün, nişan, sünnet gibi etkinliklerde vatandaşların mutluluğunu paylaşan Oğuz, cenazelerde ise vatandaşların üzüntüsüne ortak oluyor. Oğuz ilçedeki hasta ve bakıma muhtaç vatandaşları da bir an olsun yalnız bırakmıyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerle hastalara geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Oğuz, yeni doğan bebekler için ailelere eşiyle birlikte göz aydınlığı ziyaretleri gerçekleştiriyor.



“58 bin nüfuslu büyük bir aileyiz”


Başkan Oğuz, 58 bin nüfuslu Kahramankazan’da yaşayan tüm vatandaşlarla birlikte büyük bir aile olduklarını belirterek, “Belediye başkanı seçildiğim günden bu yana ailemizin tüm fertleriyle sürekli iç içeyiz. Vatandaşlarımızı acı ve tatlı günleri başta olmak üzere hiçbir zaman yalnız bırakmıyoruz. Sevinçler paylaşıldıkça artar, hüzünler ise paylaşıldıkça azalır. Buradan hareketle vatandaşlarımızla güzel bir ilişki kurduk. Gittiğimiz evlerde, girdiğimiz ortamlarda sıcak ve samimi şekilde karşılanıyoruz. Bu bizim en büyük mutluluğumuz. Ziyaretlerimizde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve değerli eşleri Emine Erdoğan Hanımefendi’nin selamlarını iletiyoruz. Atalarımızın da dediği gibi ’cenazede gözyaşı, düğünde halay başı olmak’ anlayışını benimseyerek çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Konyada menhol kapaklarına dadanan hırsız yakalandıÖnceki Haber

Konyada menhol kapaklarına dadanan hırsı...

Pakistanda minibüs vadiye düştü: 18 ölü, 4 yaralıSonraki Haber

Pakistanda minibüs vadiye düştü: 18 ölü,...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar