160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Muhittin Böcek Elmalıda Haluk Levent konserine katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Muhittin Böcek Elmalıda Haluk Levent konserine katıldı
Abone ol
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 672. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Kültür Ve Sanat Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen Etkinliklere Katıldı. Elmalı’nın önemine Değinen Başkan Böcek, “elmalımızın 60 Mahallesinde 5 Yılda Yapmamız Gereken Ne Varsa Yaptık. Bir 5 Yıl Daha Sizlerin Emrinde Olmaya, Elmalımız Için Azimle Gururla çalışmaya Devam Edeceğim” Dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 672. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldı. Elmalı’nın önemine değinen Başkan Böcek, “Elmalımızın 60 mahallesinde 5 yılda yapmamız gereken ne varsa yaptık. Bir 5 yıl daha sizlerin emrinde olmaya, Elmalımız için azimle gururla çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Türk’ün ilk er meydanı Elmalı’da bu yıl 672’ncisi gerçekleştirilecek olan Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri, Haluk Levent Konseri ile başladı. Elmalılıların yoğun ilgi gösterdiği geceye Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

“Hemşehrilerimizin emrindeyiz”

Elmalı’da olmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Elmalı’nın kadim bir şehir olduğunu söyledi. Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ile birlikte Elmalı için çalıştıklarını söyleyen Başkan Böcek, “Elmalımızın 60 mahallesinde 5 yılda yapmamız gereken ne varsa yaptık. Halil kardeşimle beraber bundan sonra da azimle, gururla 5 yıl da sizlerin emrinde olmaya devam edeceğiz. Oy veren vermeyen bütün hemşehrilerimizin emrindeyiz. Biz demokrasi inancımızla herkese sahip çıkacağız. 5 yıl sizlerle beraber iyi günümüzde kötü günümüzde sizlerle beraber olacağız” dedi.

Haluk Levent şarkılarıyla coşturdu

Gecede konser veren Haluk Levent şarkılarını Elmalılılar ile birlikte seslendirdi. Haluk Levent konser sırasında sık sık sahneden inerek seyircilerin arasına gitti. Levent, hem esprileri hem de şarkılarıyla Elmalı halkının gönlünü fethetti. Anadolu Rock’ın sevilen ismi Haluk Levent gecede sevilen şarkılarının yanı sıra marşlar da seslendirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şehir içi ring seferleri geliyor: Ücreti 1 TL olacak Önceki Haber

Şehir içi ring seferleri geliyor: Ücreti...

Cumhurbaşkanı Erdoğandan MHP Lideri Bahçeliye kadar birçok devlet büyüğünde onun bastonları bulunuyor Sonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğandan MHP Lideri Bahç...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar