160x600
08 December, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Kurnaz: Cenaze hizmetlerimizi 7/24 ulaşılabilir hale getirdik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kurnaz: Cenaze hizmetlerimizi 7/24 ulaşılabilir hale getirdik
Abone ol
Ilkadım Belediyesi, Cenaze Hizmetlerinin Kapsamını Genişletti. Ilkadım Belediye Başkanı Ihsan Kurnaz’ın Talimatı Doğrultusunda Cenaze Hizmetlerinin Ekipman Ve Araç Sayısı Artırıldı.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, belediyenin cenaze hizmetlerinin 7 gün 24 saat devam ettiğini söyledi.

İlkadım Belediyesi, cenaze hizmetlerinin kapsamını genişletti. İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’ın talimatı doğrultusunda cenaze hizmetlerinin ekipman ve araç sayısı artırıldı. İlkadım Belediyesi Cenaze Hizmetleri Müdürlüğü, bu doğrultuda çalışma süresini de 7 gün 24 saat olarak güncelledi.

İlkadım Belediyesi’nin sosyal belediyecilikte önemli roller üstlendiğinin altını çizen Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Belediyemiz bünyesinde değer ve kıymet verdiğimiz hizmetlerden birisi de cenaze hizmetleridir. Vatandaşlarımızın güzel günlerde yanında olduğumuz gibi zor günlerinde de yanlarında olmak asli görevlerimizdendir. Bu noktada Cenaze Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz, cenazesi olan hemşehrilerimize en hızlı sürede ulaşarak ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Cenaze hizmetlerimiz kapsamında hemşehrilerimize çadır, sandalye, masa, pide, çay ve su temin ediyoruz. Cenazesi olan vatandaşımızın bu ihtiyaçları düşünmemesi için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Ayrıca cenaze hizmetlerimizde kullandığımız ekipmanlarımızın ve bu ekipmanları taşıdığımız araçlarımızın sayısını artırdık ve cenaze hizmetlerimizi 7 gün 24 saat ulaşılabilir hale getirdik. Her zaman dediğimiz gibi vatandaşlarımızın her anında hep yanındayız" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DAKE, Uluslararası Afet Yönetim Fuarında Düzceyi temsil etti Önceki Haber

DAKE, Uluslararası Afet Yönetim Fuarında...

Ağrının geleneksel Halise lezzeti Edirnede ilgi gördü Sonraki Haber

Ağrının geleneksel Halise lezzeti Edirne...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar