Terme Belediyesi’nin Gönül Belediyeciliği Buluşmaları Kapsamında Gerçekleştirdiği çangallar Mahallesi Ziyareti, Bu Kez özel Bir Anlama Sahne Oldu. Ziyaretin Asıl Amacı, Terme Belediyesi Tarafından Mahallede Son Dönemde Hayata Geçirilen Yol Ve Parke Yol Gibi Hizmetlerin Tamamlanmasından Dolayı Mahalle Sakinlerinin Başkan şenol Kul'a Gönülden Teşekkürlerini Iletmekti. Yoğun Ilgi Ve Misafirperverlikle Karşılanan Başkan Kul, Vatandaşlarla çay Eşliğinde Sohbet Ederek Sorunlarını Dinledi Ve Teşekkürlerini Kabul Etti.
Samsun’un Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Çangallar Mahallesi Haydarağa mevkisinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallede tamamlanan yol ve parke çalışmalarından dolayı teşekkür eden mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Kul, "Tüm insanımız bizim kardeşimizdir" diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Terme Belediyesi’nin "Gönül Belediyeciliği" buluşmaları kapsamında düzenlenen Çangallar Mahallesi ziyareti, yoğun ilgi ve samimi bir atmosferde gerçekleşti. Mahalle sakinlerinin teşekkürlerini ilettiği programda vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet eden Başkan Kul, sorunları dinledi, talepleri not aldı.
"Yeryüzünde binlerce renk ve çiçek var"
Ziyarette konuşan Başkan Şenol Kul, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının birliği ve kardeşliği vurgulayarak şunları söyledi:
"Biz hepimiz Türkiye’de doğmaktan, bu bayrağın altında yaşamaktan onur duyuyoruz. Rabb’imiz bizleri bayraksız ve vatansız bırakmasın. Huzur ve kardeşlik içinde tüm insanımız bizim kardeşimizdir. Yeryüzünde binlerce renk ve çiçek var, birbirimize değer vereceğiz."
Mahalle sakinlerinin takdir ve memnuniyetinden duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Kul, Gönül Belediyeciliği anlayışını ise şu sözlerle özetledi:
"Çangallar Mahallesi sakinlerinin samimi misafirperverlikleri ve hizmetlerimizin vatandaşlarımız tarafından takdir edilmesi bizler için en büyük moral kaynağıdır. Gayemiz bellidir: Gönüllere dokunan bir Terme inşa etmek. Her mahallemizde aynı azimle çalışıyoruz. Birlikte güçlüyüz ve Terme’mizi geleceğe taşıma hedefimizde kararlıyız."
Program, Başkan Kul’un mahalle sakinlerine teşekkür etmesiyle sona erdi.
Yorum Yazın