160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Koloğlu, esnafı ile bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Koloğlu, esnafı ile bir araya geldi
Abone ol
Düzce’nin Cumayeri Ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Ilçenin Merkezinden Geçen Derenin ıslah çalışmasının Başlaması Için Dsi Ve Cumayeri Belediyesi Olarak çalışmalara Başlanıldığını Belirtti.

DÜZCE(İHA) – Düzce’nin Cumayeri ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, ilçenin merkezinden geçen derenin ıslah çalışmasının başlaması için DSİ ve Cumayeri Belediyesi olarak çalışmalara başlanıldığını belirtti.

Cumayeri’nin merkezinden geçen derenin taşkınlara karşı ıslah çalışmalarının yapılması konusunda hassasiyet gösteren Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, ıslah çalışmalarından etkilenmesi beklenen esnaf ile bir araya gelerek istişarede bulundu. Her iki kesiminde mağdur edilmeyeceğini belirten başkan Koloğlu; ‘’Buradaki ıslah çalışmalarını biran önce tamamlayıp yanabilecek taşkınların önüne geçmeyi planlıyoruz. Burada tabi ki pazarcı esnafımızın da mağdur olmaması adına yeni bir Pazaryeri alanı oluşturmak için sizlerle bir araya geldik. Hem Yerli esnafımız hem de pazarcı esnafımızın mağdur olmaması konusuna da önem veriyoruz’’ dedi.

Dere ıslah çalışmalarının 20 Ocak 2025 Pazartesi günü başlayacağı ve pazaryerinin geçici olarak taşınacağı bölgenin bu hafta içerisinden belirlenerek hazırlıkların Cumayeri Belediyesi tarafından 17 Ocak 2025 Cuma gününe kadar tamamlanması planlanıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çaya uçan araçta yaralanarak suda cansız bedenine ulaşılan üniversite öğrencisi son yolculuğuna uğurlandıÖnceki Haber

Çaya uçan araçta yaralanarak suda cansız...

Alanyaspor, Eyüpspor maçı hazırlıklarına başladıSonraki Haber

Alanyaspor, Eyüpspor maçı hazırlıklarına...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar