14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Kaya: Banliyö seferlerimiz Cuma günü başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kaya: Banliyö seferlerimiz Cuma günü başlıyor
Abone ol
Incirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Ay-ban Banliyö Hattı'nın 17 Temmuz Cuma Günü Hizmete Başlayacağını Duyurarak, Hattın Incirliova Başta Olmak üzere Aydın'da çalışanlar, öğrenciler Ve Vatandaşlar Için Ulaşımı Daha Hızlı, Konforlu Ve Kolay Hale Getireceğini Söyledi.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, AY-BAN Banliyö Hattı’nın 17 Temmuz Cuma günü hizmete başlayacağını duyurarak, hattın İncirliova başta olmak üzere Aydın’da çalışanlar, öğrenciler ve vatandaşlar için ulaşımı daha hızlı, konforlu ve kolay hale getireceğini söyledi.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, AY-BAN Banliyö Hattı’nın 17 Temmuz Cuma günü ilk seferlerine başlayacağını açıkladı. Yeni banliyö hattının İncirliova ile Aydın’ın önemli noktaları arasında ulaşımı güçlendireceğini belirten Kaya, projenin ilçe ve kent ulaşımına önemli katkılar sunacağını ifade etti. AY-BAN Banliyö Hattı, İncirliova’dan başlayarak Aydın Şehir Hastanesi, Aydın merkez, Tekstil Park, ASTİM Organize Sanayi Bölgesi, Umurlu, Aydın Organize Sanayi Bölgesi ve Köşk güzergahında hizmet verecek. Hat sayesinde özellikle çalışanlar, öğrenciler ve günlük ulaşım ihtiyacı bulunan vatandaşların kent içi ulaşımının daha hızlı, konforlu ve kolay hale gelmesi hedefleniyor.

Banliyö hattının İncirliova’nın ulaşım altyapısını güçlendireceğini vurgulayan Başkan Kaya, "Hemşehrilerimizin günlük yaşamını kolaylaştıracak AY-BAN Banliyö Hattı’nın başta İncirliovamız olmak üzere Aydınımıza ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaya, projenin hayata geçirilmesinde emeği bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olmak üzere katkı sunan herkese teşekkür etti.

17 Temmuz Cuma günü başlayacak seferlerle birlikte AY-BAN Banliyö Hattı’nın, Aydın’da toplu ulaşımın önemli alternatiflerinden biri olması bekleniyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 5 hedefine Laheyde belirlenen 2035 yılından 5 sene önce erişmeyi hedefliyoruz Önceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 5 hedefine...

Elazığ'da enkazda arama kurtarma eğitimleri Sonraki Haber

Elazığ'da enkazda arama kurtarma eğitiml...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar