28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Başkan Karalar, Adanalıları Ziyaretlerini Sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Karalar, Adanalıları Ziyaretlerini Sürdürüyor
Abone ol
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hafta sonu yoğun bir programla Adana'nın merkez ve kırsal ilçelerini, mahallelerini ve köylerini ziyaret etti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hafta sonu yoğun bir programla Adana'nın merkez ve kırsal ilçelerini, mahallelerini ve köylerini ziyaret etti.

Hemşehrileriyle buluşan, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Karalar, 21 Mart 2024 seçimlerinde Adana ve ilçelerinde büyük başarı elde edileceğini ve Adanalılara yoğun hizmete devam edeceklerini bildirdi.

Cumartesi günü Adana Kabzımallar Esnaf Odası'nı ziyaret eden Karalar, oda yöneticileriyle bir araya gelerek esnafın sorunlarını dinledi.

Daha sonra Sebze Meyve Hali'ne geçen Karalar, burada faaliyet gösteren esnaf ve çalışanlara "hayırlı işler" diledi.

Sahil ilçesi Karataş'ta çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunan Karalar, CHP Karataş Belediye Başkan Adayı Ali Bedrettin Karataş ile limanda Karataş Halkı'na seslendi.

Karataş'ta çeşitli noktalarda halkla buluşan Karalar; Karataş Minibüsçüler Kooperatifi'nde minibüsçülerle, Karataş Muhtarlar Derneği'nde de muhtarlarla bir araya geldi.

Karataş programının ardından Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi'nde gerçekleştirilen mahalle toplantısına katılan Karalar, CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Emray Kozay'la birlikte bölge sakinlerine hitap etti.

Cumartesi akşamı ise Adana Demirspor taraftarlarıyla Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda bir araya gelen Karalar, taraftarlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Pazar günü Seyhan İlçesi Akkapı Mahallesi'nde bölge sakinleriyle buluşan Karalar, CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Av. Oya Tekin'in de katıldığı mitingde halka seslendi.

Yüreğir İlçesi Atakent, Dervişler, Sarıçam ve Özgür mahallelerini kapsayan Büyükşehir iftarında oruç açan Karalar, Kiremithane ve Yenidoğan'da düzenlenen mahalle toplantılarına CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı ile katıldı.

Pazar günü programını Kozan İlçesi'nde düzenlenen mitingle tamamlayan Karalar, CHP Kozan Belediye Başkan Adayı Av. Sude Gizem Aksoylu ile birlikte Kozanlılara hitap etti.

Başkan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet ederken siyasi parti, ideoloji ayrımı, oy hesabı yapmadığını belirterek her kesime eşit hizmet vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Yoğun programın ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Karalar, "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" diyerek,

geride kalan sürede yapılanları ve önümüzdeki dönemde yapılacakları anlattıklarını ve Adanalılardan büyük ilgi gördüklerini söyledi.

Karalar, 21 Mart 2024 seçimlerinde Adana ve ilçelerinde büyük başarı elde edeceklerine inandığını ve Adanalılara daha da güzel bir Adana inşa etmek için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gençlerde Kolorektal kanserlere dikkatÖnceki Haber

Gençlerde Kolorektal kanserlere dikkat

Hatay Büyükşehir Belediyesinden 20 konteyner kente çocuk oyun alanıSonraki Haber

Hatay Büyükşehir Belediyesinden 20 konte...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar