28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3233
EURO35.0886
ALTIN2282.2

Başkan Işık, Bakan Bozdağa Kütahyada yapılan yatırımlar ve uygulamalar için teşekkür etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Işık, Bakan Bozdağa Kütahyada yapılan yatırımlar ve uygulamalar için teşekkür etti
Abone ol
BİR DİZİ TEMEL ATMA VE ZİYARETLER İÇİN KÜTAHYA’YA GELEN ADALET BAKANI BEKİR BOZDAĞ, KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI PROF. DR. ALİM IŞIK’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Bir dizi temel atma ve ziyaretler için Kütahya’ya gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.


Kütahya Adalet Sarayı ve Anaokulu’nun temel atma töreni için Kütahya’ya gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a nezaket ziyaretinde bulundu. Kütahya Belediyesi şeref defterini imzalayan Bakan Bozdağ’a, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık çini vazo hediye etti.


Kütahya’da olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Bakan Bozdağ, Başkan Işık’a misafirperverliği için teşekkür etti.


Kendisini Kütahya Belediyesi’nde ağırlamaktan onur duyduğunu ifade eden Başkan Işık, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Kütahya’nın adalet ve demokrasi aşığı bir kent olduğunu ifade eden Başkan Işık, Bakan Bozdağ’a Kütahya’da yapılan yatırımlar ve uygulamalar için teşekkür etti.


Bakan Bozdağ’ın Kütahya Belediyesi ziyaretine; Vali Ali Çelik, Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Bakan Yardımcıları Zekeriya Birkan, Akın Gürlek, Yakup Moğul, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Uzun, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Savaş Tek, İdare Mahkemesi Başkanı Ferid Cengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Ertuğrul Cevahir, Murat Arık, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ile il protokolü katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Chocolate 333 el yapımı çikolataları ile Üstün Lezzet Ödülünü kazandıÖnceki Haber

Chocolate 333 el yapımı çikolataları ile...

İçilecek suyun ideal soğukluğu 16 derece olmalıSonraki Haber

İçilecek suyun ideal soğukluğu 16 derece...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar