160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan hırsızları kendi elleriyle yakaladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan hırsızları kendi elleriyle yakaladı
Abone ol
TOKAT’TA SOSYAL TESİSLERE GİREN 3 HIRSIZI BELEDİYE BAŞKANI SUÇÜSTÜ YAKALADI, HIRSIZLAR SOSYAL TESİSTE 500 BİN TL ZARAR VERDİ

Tokat’ta sosyal tesislere giren 3 hırsız, vatandaşların dikkatinden kaçmadı, haber verilen başkan hırsızları kendi elleriyle yakaladı.


Edinilen bilgilere göre, olay, Tokat’ın Başçiftlik ilçesi Belediye Sosyal Tesislerinde meydana geldi. Vatandaşlar belediyeye ait sosyal tesiste bulunan üç şüpheli fark edip, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tunçel’e haber verdi. Başkan Tunçel ise üç hırsızı kendi elleriyle yakalayarak jandarma ekiplerine teslim etti. Tunçel, hırsızlar sosyal tesise yaklaşık 500 bin TL zarar verdiğini açıkladı. Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.


“Şu an zararımız en az beş yüz bin TL”


Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tunçel, yaptığı açıklamada, “Ben Belediye binasındaydım. Bir arkadaşımız şahıslar arabaya bir şeyler yüklerken görmüş, bana arabanın plakasını gönderdi ben de hemen jandarmaya haber verip olay yerine gittim. Gittiğimde şahısların kalorifer kazanıyla uğraştıklarını gördüm. Beni görünce panikleyip kaçmaya çalıştılar. Ben arabamı önlerine çekerek gitmelerini engelledim. O esnada jandarma ekipleri geldi. Yakaladığım 3 sahsıda jandarmaya teslim ettim. Şu anda da ekipler olay yerinde inceleme yapıyor. İçerideki petekleri de sökmüşler. Şu an zararımız en az beş yüz bin TL ”dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Orduda uyuşturucuya geçit yokÖnceki Haber

Orduda uyuşturucuya geçit yok

Hacıhüsrevdeki vatandaşlar polis zoruyla tahliye ediliyorSonraki Haber

Hacıhüsrevdeki vatandaşlar polis zoruyla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar