160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Erkoyuncu: “Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz, sizlere güveniyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Erkoyuncu: “Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz, sizlere güveniyoruz”
Abone ol
PANKOBİRLİK GENEL BAŞKANI VE KONYA PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI RAMAZAN ERKOYUNCU, KONYA ŞEKER ÇALIŞANLARININ BAYRAMINI TEBRİK EDEREK, “BİZ HEP ÜRETMEK, HEP ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ. İLK HASATTAN SOFRAYA KADAR BU ÜRETİM ÇARKINI SİZLERİN GAYRETLERİYLE GELECEK NESİLLERE TAŞIYACAĞIZ” DEDİ.

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Konya Şeker çalışanlarının bayramını tebrik ederek, “Biz hep üretmek, hep çalışmak zorundayız. İlk hasattan sofraya kadar bu üretim çarkını sizlerin gayretleriyle gelecek nesillere taşıyacağız” dedi.


Konya Şeker yerleşkesinde geleneksel bayramlaşma programı, Başkan Erkoyuncu ve kurum çalışanları katılımıyla Ramazan Bayramı sonrasında ilk mesai gününde gerçekleştirildi. Şirket çalışanlarının tek tek bayramlarını kutlayan PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, “Kurumumuzda 10 bine yakın çalışanı temsilen bayramlaşma programına katılan sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi, Konya Şeker Yönetim Kurulu üyeleri, Anadolu Birlik Holding çatısı altındaki şirket yöneticileri, Şeker-İş Sendikası temsilcileri ve çalışanların katıldığı bayramlaşma programında çalışanlar da birbirleriyle bayramlaştı.


Bayramlaşma programında konuşan PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu, “Bayramınızı tebrik ediyorum. Kaldığımız yerden şevkle, aşkla, azimle çalışmaya devam edeceğiz. Bayram, tüm ülkede olduğu gibi bizde de buruk yaşandı. Malum, deprem felaketi sadece bölgeyi değil, bizleri de derinden etkiledi. Aynı avludayız. Acıları yüreğimizde hissettik. Biz bir aileyiz. Sizin de katkılarınızla Torku olarak yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu anlamda Torku ailesine teşekkürler ve tebrikler geldi. Biz hep üretmek, hep çalışmak zorundayız. İlk hasattan sofraya kadar bu üretim çarkını sizlerin gayretleriyle gelecek nesillere taşıyacağız. Samimiyetle söylüyorum iyi de gidiyoruz. Size güveniyoruz. Hepinize ayrı ayrı değer veriyoruz. Konya Şeker ailesi büyük bir ailedir. Tüm çalışma arkadaşlarımıza işlerinde kolaylık diliyorum” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uzmanı uyardı: Dijital varlıklar kayıt altına alınmalı Önceki Haber

Uzmanı uyardı: Dijital varlıklar kayıt a...

Sinopa bayramda 47 bin araç geldi Sonraki Haber

Sinopa bayramda 47 bin araç geldi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar