160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Ekinci, kursiyerlerin dilek ve taleplerini dinledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Ekinci, kursiyerlerin dilek ve taleplerini dinledi
Abone ol
SORGUN BELEDİYE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ERKUT EKİNCİ, KURSİYERLERİN DİLEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ.

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde sosyal hayata katkı sağlamak amacıyla kurulan Hilal Evleri’ni ziyaret eden Belediye Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, kursiyerlerin dilek ve taleplerini dinledi.


Sorgun Belediyesi tarafından çocuklar ve kadınlar için hayata geçirilen Hilal Evleri, yıl boyunca bünyesinde gerçekleştirdiği çeşitli faaliyetlerle ilçenin kültür, sanat ve sosyal hayatına katkı sağlamaya devam ediyor. Kursiyerler burada hem sanat öğrenip meslek ediniyorlar hem de ürettikleri ürünleri satarak aile ekonomilerine katkı da bulunuyorlar.


Hilal Evleri’ni ziyaret ederek burada kursiyerlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, kursiyerlerin taleplerini dinleyerek başarı dileklerinde bulundu. Ekinci, taleplerin yerine getirileceğini belirterek her mahalleye Hilal Evleri açmayı planladıklarını söyledi. Başkan Ekinci, Sorgun’un üretken kadınları için Hilal Evleri’nin bulunmaz bir fırsat olduğunu da sözlerine ekledi.


Ziyaretin ardından Sorgun Belediyesi tarafından hazırlanan Yozgat’ın yöresel lezzeti Arabaşı çorbası kursiyerlere ikram edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üniversite öğretim üyeleri cezaevinde eğitim verecekÖnceki Haber

Üniversite öğretim üyeleri cezaevinde eğ...

Sökede lise öğrencileri ile üniversite öğrencilerini buluşturacak projenin çalışmaları başladıSonraki Haber

Sökede lise öğrencileri ile üniversite ö...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar