28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3329
EURO35.0539
ALTIN2281.2

Başkan Demirtaş: “Hayır Çarşımızı büyütmeyi hedefliyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Demirtaş: “Hayır Çarşımızı büyütmeyi hedefliyoruz
Abone ol
İLKADIM BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAĞLI KADIN KOORDİNASYON MERKEZİ’Nİ ZİYARET EDEREK “HAYIR ÇARŞISI” HAKKINDA SOSYAL YARDIM MÜDÜRÜ CEMALETTİN ÇAKIR VE KADIN KOORDİNASYON MERKEZİ GÖNÜLLÜ BAŞKANI LÜTFİYE DEMİRTAŞ’TAN BİLGİLER ALAN BAŞKAN DEMİRTAŞ, “BU PAYLAŞMA DUYGUSUNUN TOPLUMUN TÜM KATMANLARINA YAYILMASINI İSTİYORUZ. BİZLER KOMŞUSU AÇKEN TOK YATANLARDAN DEĞİLİZ. BU İNANCIMIZ GEREĞİ BİZLER BİZDE VAR OLANI İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZLE PAYLAŞIYORUZ. BU NOKTADA ÇARŞIMIZI DAHA DA BÜYÜTMEYİ HEDEFLİYORUZ. GİYİM, EV EŞYALARI, YAKACAK KÖMÜR VE ODUN, KIRTASİYE MALZEMELERİ VE DAHA BİRÇOK EŞYAYI İHTİYAÇ SAHİPLERİ İLE BULUŞTURAN MEŞAKKATLİ VE HAYIRLI İŞİ YAPAN SOSYAL YARDIM MÜDÜRLÜĞÜ VE KADIN KOORDİNASYON MERKEZİMİZ PERSONELLERİNE KOLAYLIKLAR DİLİYOR, YARDIMSEVER İLÇE HALKIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM” DİYE KONUŞTU.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Hayır Çarşısı bizim için çok önemli. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın Hayır Çarşısı aracılığıyla taleplerine ulaşması bizleri çok mutlu ediyor. Çarşımızı daha da büyütmeyi hedefliyoruz" dedi.


İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü’ne bağlı Kadın Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek “Hayır Çarşısı” hakkında Sosyal Yardım Müdürü Cemalettin Çakır ve Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş’tan bilgiler alan Başkan Demirtaş, “Bu paylaşma duygusunun toplumun tüm katmanlarına yayılmasını istiyoruz. Bizler komşusu açken tok yatanlardan değiliz. Bu inancımız gereği bizler bizde var olanı ihtiyaç sahibi ailelerimizle paylaşıyoruz. Bu noktada çarşımızı daha da büyütmeyi hedefliyoruz. Giyim, ev eşyaları, yakacak kömür ve odun, kırtasiye malzemeleri ve daha birçok eşyayı ihtiyaç sahipleri ile buluşturan meşakkatli ve hayırlı işi yapan Sosyal Yardım Müdürlüğü ve Kadın Koordinasyon Merkezimiz personellerine kolaylıklar diliyor, yardımsever ilçe halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.



“Vatandaşlarımız çok memnun”


Başkan Demirtaş’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade eden Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş ise “Başkanımız göreve geldiği günden beri Hayır Çarşısı konusunda bizlere her konuda destek veriyor bu da bizi çok mutlu ediyor. Kendisinin talimatıyla yardım ağımızı çok daha genişlettik. 2022 yılında 1269 ailemize kıyafet, 46 aileye mobilya, eşya ve hayırsever vatandaşlarımızla birlikte ziyaret ettiğimiz ve hayırseverin kendi gönlünden kopan bağışlarla 275 ihtiyaç sahibine 83 bin 650 TL bağış yardımı yaptık. 2023 yılında da mahalle muhtarlarımızla birlikte saha çalışmalarımızla hız kazandıracağız. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızda bu durumdan çok memnun” şeklinde konuştu.


Ziyaretin sonunda İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Hayır Çarşısı’nı gezerek çalışanlara kolaylıklar diledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afyonkarahisarda düzensiz göçmen denetimiÖnceki Haber

Afyonkarahisarda düzensiz göçmen denetim...

Kızılay gönüllüleri camilerde temizlik yaptılarSonraki Haber

Kızılay gönüllüleri camilerde temizlik y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar