06 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Dal: Saimbeylimizin her sokağına hizmet götürmek için sahadayız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dal: Saimbeylimizin her sokağına hizmet götürmek için sahadayız
Abone ol
Adana’nın Saimbeyli Ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Dal Ve Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci’nin Saha Ziyaretlerinin Ardından Ilçe Genelindeki Altyapı, üst Yapı Ve Mahalle Hizmetleri Hız Kesmeden Devam Ediyor.

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Dal ve AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci’nin saha ziyaretlerinin ardından ilçe genelindeki altyapı, üst yapı ve mahalle hizmetleri hız kesmeden devam ediyor.

Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal ve AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci’nin Aksaağaç, Topallar, Karakuyu, Kapaklıkuyu ve Ayvacık mahallelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından vatandaşlardan alınan talep ve öneriler doğrultusunda planlamalar yapılıyor. Saimbeyli Belediyesi ekipleri; kırsal ve merkez mahallelerde yol düzenleme, kilit parke döşeme, altyapı iyileştirme ve çevre temizliği çalışmalarını belirlenen program dahilinde sürdürüyor.

"Saimbeyli’mizin her sokağına hizmet götürmek için ekiplerimizle birlikte sahadayız"

İlçe genelindeki hizmetlerin kararlılıkla devam edeceğini vurgulayan Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal, "Saimbeylimizin her mahallesine, her sokağına hizmet götürmek için ekiplerimizle birlikte sahadayız. Milletvekilimiz Ahmet Zenbilci ile birlikte hemşehrilerimizin dertlerini, taleplerini yerinde dinledik. Vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek, ulaşım ve altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak adına mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. İlçemizin gelişimi ve hemşehrilerimizin refahı için yatırımlarımızı aralıksız sürdüreceğiz" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuyucakta 780 bin TL değerinde taklit zeytinyağı ele geçirildi Önceki Haber

Kuyucakta 780 bin TL değerinde taklit ze...

Zonguldakta balıkçı esnafından yer tepkisi: Parasını ödedik, dükkânı teslim etmediler Sonraki Haber

Zonguldakta balıkçı esnafından yer tepki...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar