13 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Çolakbayrakdar, Şehrimiz, hayırseverlik alanında da Türkiyeye örnek ve modeldir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çolakbayrakdar, Şehrimiz, hayırseverlik alanında da Türkiyeye örnek ve modeldir
Abone ol
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Ve Hayırseverin Desteğiyle Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi’nde Yapımı Süren 6 Derslikli, 750 Metrekare Inşaat Alanına Sahip Kur’an Kursunda Incelemelerde Bulundu. Türkiye’ye Marka Ve Model Olan Kayseri’nin, Hayırseverlik Alanında Da örnek Olduğunu Belirten Başkan çolakbayrakdar, Makarr-ı Ulema şehri Kayseri’nin Her Bir Köşesinde Hayır Işi Yapan Bir Büyüğün Ve Hayırseverin Ismi Olduğunu Ifade Etti.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi ve hayırseverin desteğiyle Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi’nde yapımı süren 6 sınıflı, 750 metrekare inşaat alanına sahip Kur’an kursunda incelemelerde bulundu. Türkiye’ye marka ve model olan Kayseri’nin, hayırseverlik alanında da örnek olduğunu belirten Başkan Çolakbayrakdar, Makarr-ı Ulema şehri Kayseri’nin her bir köşesinde hayır işi yapan bir büyüğün ve hayırseverin ismi olduğunu ifade etti.

Yoğun bir şekilde sosyal donatıların temellerini atarak şehre kazandırdıklarına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, "Kayseri’mizin her bir köşesinde hayırseverlerimizin emeği var. Hayırseverliğiyle anılan ilimiz, birçok şehre örnek olmuştur. Bütün hayırseverlere teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Rabbim sayılarını artırsın diye de dua ediyorum. Kayseri’miz, hayırseverler şehridir. Çalışkanlığı ve azmiyle tanınan hemşehrilerimiz, ülkemizde ve dünyada örnek gösterilen çalışmalara ve projelere imza atmaya devam etmektedir. Kocasinan Belediyesi olarak eğitimin her alanında; okul, aile sağlık merkezi, cami ve Kur’an kursu gibi yerlere hukukun bize yetki verdiği ölçüde elimizden geldiğince destek oluyoruz. Bizler biliyoruz ki yaptığımız işler, insanımızın hayatına değer katacak hizmetlerdir. Bu noktada bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da elimizden ne geliyorsa çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, yapılan hizmetlerle vatandaşlara daha konforlu yaşam imkanlarıları sağladıklarını söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kızı için su borularından yürüme bariyeri yaptı: Baba ben de koşacağım Önceki Haber

Kızı için su borularından yürüme bariyer...

Aydıntepede küçükbaş hayvanlar aşılanıp kayıt altına alınıyor Sonraki Haber

Aydıntepede küçükbaş hayvanlar aşılanıp...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar