14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Çerçioğlundan Karacasuya 4.8 milyonluk alt yapı yatırımı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çerçioğlundan Karacasuya 4.8 milyonluk alt yapı yatırımı
Abone ol
Başkan çerçioğlu’ndan Karacasu’ya 4.8 Milyonluk Alt Yapı Yatırımı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından kentin dört bir yanında sürdürülen altyapı yatırımları hız kesmeden devam ediyor.

ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Karacasu’nun Ataeymir Mahallesi’nde hayata geçirilen içme suyu isale hattı yenileme çalışması kapsamında, içme suyu sondaj kuyusu ile içme suyu deposu arasında yer alan hatta kapsamlı bir modernizasyon gerçekleştiriliyor. Çalışmalar çerçevesinde toplam 2 bin 800 metre uzunluğundaki içme suyu isale hattı yenileniyor.

4 milyon 800 bin Türk Lirası yatırım maliyetiyle yürütülen çalışma ile bölgenin içme suyu altyapısı daha güçlü, daha verimli ve daha güvenli hale getiriliyor. Çalışmalar ile Karacasu’nun ilçesinin altyapısı daha da güçleniyor, kazanan vatandaşlar oluyor.

Çalışmaların Aydın’ın tüm ilçelerinde devam edeceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Aydınımızın tüm ilçelerinde çalışmalarımıza devam ediyor, hizmetlerimizi vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz. Kentimizin dört bir yanında Altyapıdan üstyapıya kadar yatırımlarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Göç etmeyi unutan kara leylekler Elazığda görüldü Önceki Haber

Göç etmeyi unutan kara leylekler Elazığd...

Turunç Masa 2025te 11 bin 323 başvuruyu çözüme kavuşturdu Sonraki Haber

Turunç Masa 2025te 11 bin 323 başvuruyu...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar