160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Çenet’ten Hak Sahipliği Başvurusu İçin Uyarı: “Süreyi Kaçırmayalım”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çenet’ten Hak Sahipliği Başvurusu İçin Uyarı: “Süreyi Kaçırmayalım”
Abone ol
Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, hak sahipliği başvurularının sona ereceği tarihle ilgili önemli bir uyarıda bulundu.

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, hak sahipliği başvurularının sona ereceği tarihle ilgili önemli bir uyarıda bulundu.

Başkan Çenet, Ankara’da AFAD Başkanlığı’nda İçişleri Bakanı ile toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, Osmaniye’de depremden zarar gören konut ve iş yerlerine ilişkin hak sahipliği başvurularının bu Cuma günü (22 Kasım) itibarıyla sona ereceğini hatırlattı.

Başkan Çenet, yaklaşık iki yıldır devam eden sürecin artık tamamlanması gerektiğine dikkat çekerek şunları söyledi:

"Hak sahipliği başvurularının kesinleşmesi gerekiyor ki biz de kaç konut ve iş yeri yapacağımızı tam olarak bilelim.

Bu nedenle vatandaşlarımızın başvuru süresini kaçırmamalarını rica ediyoruz."

Depremden etkilenen vatandaşların hak kaybı yaşamaması için süre dolmadan başvurularını tamamlamaları gerektiğini vurgulayan Çenet, sürecin tüm taraflar için daha verimli hale gelmesi adına hızlı hareket edilmesi gerektiğini belirtti.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
23 yıllık akademik hayatına 32 kitap sığdırdı Önceki Haber

23 yıllık akademik hayatına 32 kitap sığ...

Aydında öğrenciler ara tatilin ardından ders başı yaptı Sonraki Haber

Aydında öğrenciler ara tatilin ardından...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar