160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Büyükkılıçtan yerel yönetimler konusunda iki gün süren Gaziantep temasları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Büyükkılıçtan yerel yönetimler konusunda iki gün süren Gaziantep temasları
Abone ol
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı Tarafından Gaziantep’te Düzenlenen Yerel Yönetimler Istişare Ve Değerlendirme Toplantısı çerçevesinde Belediyeciliğe Yönelik Temaslarda Bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Gaziantep’te düzenlenen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı çerçevesinde belediyeciliğe yönelik temaslarda bulundu.

Gaziantep’te AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir başkanlığında gerçekleştirilen ve 11 ilin yer aldığı Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılan Başkan Büyükkılıç, yerel yönetim alanındaki mesaisinde istişarelerde bulunarak belediyeciliğe yönelik faaliyetleri değerlendirdi.

Büyükkılıç’tan birlik ve beraberlik vurgusu

İstişare ve değerlendirme toplantısında AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir, büyükşehir ve ilçe belediye başkanları ile buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkan Hüseyin Okandan ve ilçe belediye başkanlarının da eşlik ettiği temaslarda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Başkan Büyükkılıç, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’in ev sahipliğinde AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Demir’in katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda AK Parti İl Başkanımız ve AK Parti’nin hizmet belediyeciliği anlayışı ile kadim şehrimiz Kayseri’mize el ele, gönül gönüle birlikte hizmet ettiğimiz ilçe belediye başkanlarımızla birlikteyiz" ifadelerinde bulundu.

"AK Belediyeciliği şehirlerimizin her sokağına taşımak için yapabileceklerimizi tek tek planlıyoruz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldıkları belediyecilik bayrağını yine onun vizyonu ile çok daha yukarılara taşımak gayretinde olduklarına işaret eden Büyükkılıç, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız belediyecilik bayrağını yine Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonuyla çok daha yukarılara taşımak için 11 ildeki AK Partili belediye başkanlarımızla birlikte çok verimli bir toplantı geçiriyoruz. Burada karşılıklı yaptığımız istişarelerle AK Belediyeciliği şehirlerimizin her sokağına taşımak için yapabileceklerimizi tek tek planlıyoruz" diye konuştu.

"Milletimize efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya gayret eden bir ekibiz"

Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ifade ettiği gibi millete efendi olmaya değil hizmetkâr olma gayretinde olduklarına da işaret ettiği değerlendirmesinde şunları paylaştı:

"Biz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi milletimize efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya gayret eden bir ekibiz. Mazeretlere sığınmadan, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla insanlığa hizmetin sevdalısıyız. Durmak yok yola devam."

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmangazide sıfır atık seferberliği Önceki Haber

Osmangazide sıfır atık seferberliği

Kadıköyde engelli 4 kişi denize düştü: 1i hayatını kaybetti, 3ü kurtarıldı Sonraki Haber

Kadıköyde engelli 4 kişi denize düştü: 1...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar