29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3894
EURO35.0172
ALTIN2323.7

Başkan Büyükakın: Türkiyede lojistik mastır plan yapan ilk belediye Kocaeli Büyükşehir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Büyükakın: Türkiyede lojistik mastır plan yapan ilk belediye Kocaeli Büyükşehir
Abone ol
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHİR BÜYÜKAKIN, "TÜRKİYE'DE İLK KEZ LOJİSTİK MASTIR PLANINI YAPAN BELEDİYE KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR OLMUŞTUR. KOCAELİ’DE LOJİSTİK KÖY KURULMASI BİR İHTİYAÇTIR" DEDİ.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Türkiye’de ilk kez lojistik mastır planını yapan belediye Kocaeli Büyükşehir olmuştur. Kocaeli’de lojistik köy kurulması bir ihtiyaçtır" dedi.


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) ve Lojistik Derneği (LODER) işbirliği ile düzenlenen 11. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi’ne katıldı. Kongrede söz alan Büyükakın, kongrede sadece lojistiğin konuşulmadığını, birbiriyle yakından ilgili birçok önemli konudan bahsedildiğini belirtti.


Başkan Büyükakın, lojistik planlama yaparken sektörün ve üretimin nereye gittiğine, tarım, hayvancılık ve sanayinin nereye yol aldığına, bu manada lojistik ihtiyaçların nasıl şekillendiğine bakmak gerektiğini belirterek, "Lojistik planlama, sürekli düşünmek gereken, geleceği görmeniz gereken bir alan. Lojistik alanda geleceği doğru tahmin edip, doğru adımlar atmalı" diye konuştu.


"Lojistik mastır planını ilk yapan belediye biziz"


Kocaeli’de günlük 200 bin birim kamyonun hareket ettiğine dikkat çeken Büyükakın, "Bunu buradan gururla söyleyeyim. Türkiye’de ilk kez lojistik mastır planını yapan belediye Kocaeli Büyükşehir olmuştur. Kocaeli’de lojistik köy kurulması bir ihtiyaçtır. Bizden önce lojistik plan yapan yok. Bizden önce ulaşım mastır planı yapan var. Bir iki tane küçük ulaşım mastır planı çalışmaları vardı. Kısa sürede biz de tamamladık. Ama lojistik mastır plan yapılması gerektiğini gördüğümüzde Türkiye’de bir belediye olarak ilk kez lojistik mastır planını yaptık. Ama lojistik mastır plan yapmış olmak o işin bittiği anlamına gelmiyor. Sürekli yenilemek, güncel tutmak gerekiyor" şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Her okulda bir hemşire bulunması projesine ESOGÜden katkıÖnceki Haber

Her okulda bir hemşire bulunması projesi...

KKTC’nin en büyük camisi olan Dr. Suat Günsel Camii’nde sona yaklaşılıyorSonraki Haber

KKTC’nin en büyük camisi olan Dr. Suat G...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar