160x600
13 December, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Balaban: Mahallelerimizi masa başında değil, yerinde dinliyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Balaban: Mahallelerimizi masa başında değil, yerinde dinliyoruz
Abone ol
Mahalle Ziyaretlerini Yuntdağı Bölgesinde Sürdüren Yunusemre Belediye Baş-kanı Semih Balaban, Bağyolu Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Mahalle ziyaretlerini Yuntdağı bölgesinde sürdüren Yunusemre Belediye Baş-kanı Semih Balaban, Bağyolu Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

İlçenin dört bir yanında vatandaşlarla buluşmaya devam eden Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, bu kapsamda Yuntdağı bölgesinde yer alan Bağyolu Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Ataç ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Sargın da Başkan Balaban’a eşlik etti. Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Balaban, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Mahallelerimizi masa başında değil, yerinde dinliyoruz. Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını doğrudan kendilerinden alıyor, imkanlarımız ve planlamalarımız doğrultusunda kalıcı çözümler üretmeye gayret ediyoruz. Yuntdağı bölgemiz bizim için son derece önemli. Vatandaşlarımızla kurduğumuz bu doğrudan iletişim, hizmet yol haritamızın en önemli parçasıdır. Bu anlayışla mahalle ziyaretlerimizi aralıksız sürdüreceğiz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmirde 5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı, oğulları perişan Önceki Haber

İzmirde 5 ay önce kaybolan yaşlı adam sı...

Eyüp Sultan Camii avlusundaki ağaç devrildi Sonraki Haber

Eyüp Sultan Camii avlusundaki ağaç devri...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar