30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4711
EURO34.8301
ALTIN2431.1

Başkan Arslan: “Çamelimizi Dünyaya tanıtıp üst seviyelere ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Arslan: “Çamelimizi Dünyaya tanıtıp üst seviyelere ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz”
Abone ol
çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Turizm Haftası Nedeniyle Yayımladığı Mesajda, “çameli'mizi Bütün Güzellikleriyle Dünya'ya Tanıtıp Turizm Sektöründe üst Seviyelere Ulaşmak Için Var Gücümüzle çalışıyoruz” Dedi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Turizm haftası nedeniyle yayımladığı mesajda, “Çameli’mizi bütün güzellikleriyle Dünya’ya tanıtıp turizm sektöründe üst seviyelere ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 15 - 22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. İlçede turizmin 12 aya yayılması için çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Başkan Arslan, özellikle macera ve doğa tutkunları için doğa yürüyüşü rotaları, yamaç paraşütü ve yelken kanat sporları gibi alanlarda ilçeyi cazibe merkezi haline geldiğini ve dünya çapında tanınmaya devam ettiklerini söyledi. İlçenin doğal güzelliği ziyaretçileri doğayla iç içe vakit geçirme imkanı sunduğunu belirten Başkan Arslan, “Taş Konaklar Kırsal Turizm Tesisi’miz ile ilçemize gelen misafirlerimize doğal yaşam ve eşsiz bir manzara içinde konforlu bir konaklama imkanı sunuyoruz. Yaylacık Yamaç Paraşütü Pisti ile Dünyadaki sayılı Yamaç Paraşütü Merkezleri arasında yer alıyor ve Dünya Şampiyonası da dahil olmak üzere yamaç paraşütü üzerine çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bunun yanı sıra ilçemizde üretilen tarımsal ürünlerimizi ve el işi emeklerimizi; Coğrafi İşaretli Çameli Fasulyemiz, Çameli Kepir Cevizimiz ve coğrafi işaretli motiflerden oluşan Elmalı Kilimimiz başta olmak üzere tanıtımını ve pazarlamasını destekliyor ilçemiz halkına turizmin ekonomik olarak yansımasını sağlıyoruz. Çameli’mizi bütün güzellikleriyle Dünya’ya tanıtıp turizm sektöründe üst seviyelere ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu vesileyle İlçemizdeki turizm sektörünün gelişmesinde ve tanıtılmasında yer alan kişi ve kurumların temsilcilerine, gelen misafirlerimize güler yüzleri ile karşılayan İşletme sahiplerine ve halkımıza teşekkür ediyorum. Dünya Turizm Haftası kutlu olsun” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan hasta ve yaşlıların ayağına gittiÖnceki Haber

Başkan hasta ve yaşlıların ayağına gitti

Karabükte uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltıSonraki Haber

Karabükte uyuşturucu operasyonu: 2 gözal...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar