160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başıboş köpeklerin ısırdığı çocuklar kuduz oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başıboş köpeklerin ısırdığı çocuklar kuduz oldu
Abone ol
700 HANELİ OLAN VE YÜZLERCE ÖĞRENCİSİ BULUNUN ANA YOL ÜZERİNDEKİ KÖYLERİNE BAŞIBOŞ KÖPEKLERİN SÜREKLİ BIRAKILDIĞINI SÖYLEYEN KÖY MUHTARI HALİS ORUÇLU, “GERÇEKTEN BİZİM KÖYDE OLDUKÇA BAŞI BOŞ SOKAK KÖPEKLERİ VAR. CANIMIZ FAZLA YANMADAN DEVLETİMİZ BUNA BİR ÇARE BULSUN” DİYE KONUŞTU.

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde sokak köpeklerinin ısırdığı 2 çocuk, kuduz teşhisiyle Ankara’ya sevk edildi.


İlçenin Göldüzü köyünde yaşayan P.E. (10) ve M.E. (12), sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Yaralanan çocuklar, kaldırıldıkları Adilcevaz Onkoloji Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Ankara’da tedavi altına alınan çocuklardan M.E.’nin sağlık durumu ciddiyetini korurken, P.E.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.


700 haneli olan ve yüzlerce öğrencisi bulunun ana yol üzerindeki köylerine başıboş köpeklerin sürekli bırakıldığını söyleyen Köy Muhtarı Halis Oruçlu, “Gerçekten bizim köyde oldukça başı boş sokak köpekleri var. Canımız fazla yanmadan devletimiz buna bir çare bulsun” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Avrupada galibiyet alamayan 3 takımdan biri Ümraniyespor Önceki Haber

Avrupada galibiyet alamayan 3 takımdan b...

Vali Gül, Şehitkamildeki proje yatırımlarını inceledi Sonraki Haber

Vali Gül, Şehitkamildeki proje yatırımla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar