160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Barışmak için geldiği arkadaşını aynı yerde ikinci kez vurarak silahla yaraladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Barışmak için geldiği arkadaşını aynı yerde ikinci kez vurarak silahla yaraladı
Abone ol
ANTALYA’NIN SERİK İLÇESİNDE DAHA ÖNCE ARALARINDA HUSUMET BULUNAN ARKADAŞI İLE BARIŞMAK İÇİN ADRESE GELEN KİŞİ, ÇIKAN TARTIŞMA SONRASINDA ARKADAŞINI İKİNCİ KEZ VURARAK YARALADI.

Antalya’nın Serik ilçesinde daha önce aralarında husumet bulunan arkadaşı ile barışmak için adrese gelen kişi, çıkan tartışma sonrasında arkadaşını ikinci kez vurarak yaraladı.


İlk olay, 31 Ekim günü Kadriye Mahallesinde bulunan bir villada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Fatih S. (48) daha önceden alacak verecek meselesinden dolayı husumet bulunan Kubilay T.’nin (40) yanına gelerek konuşmak istedi. Bu sırada ikili arasında çıkan tartışmada Kubilay T., Fatih S.’yi sağ bacağından yaraladı.


İkinci olay ise dün yine aynı adreste yaşandı. Edinilen bilgiye göre; arkadaşı ile barışmak üzere adrese gelen Kubilay T., bir süre sonra yaşanan tartışmanın ardından Fatih S.’ye av tüfeği ile ateş etti. Silah sesini duyan komşuları durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri sol elinden yaralı şahsı hastaneye kaldırırken, arkadaşı ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Şahsın karakolda devam eden işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Öte yandan şahsın arkadaşının evine giriş ve çıkışı ise güvenlik kamerasında kaydedildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uluslararası Ankara Caz Festivali başlıyor Önceki Haber

Uluslararası Ankara Caz Festivali başlıy...

Emin Müftüoğlundan birinci yıl teşekkür mesajı Sonraki Haber

Emin Müftüoğlundan birinci yıl teşekkür...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar