160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Barınmak için girdiği depoda mahsur kaldı, itfaiye tarafından kurtarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Barınmak için girdiği depoda mahsur kaldı, itfaiye tarafından kurtarıldı
Abone ol
ANTALYA’DA BARINMAK İÇİN GİRDİĞİ DEPODA MAHSUR KALAN YAŞLI ADAM, İTFAİYE EKİPLERİNİN KİLİDİ AÇMASI İLE KURTARILDI.

Antalya’da barınmak için girdiği depoda mahsur kalan yaşlı adam, itfaiye ekiplerinin kilidi açması ile kurtarıldı. Şahıs “Hırsız mısınız?” diye soru soran basın mensuplarına, “Evet, ben 40 yıllık hırsızım. Terbiyesizlik yapma. 45 yıldır Antalya’da yaşıyorum. Benim bir tane hırsızlığımı bulamazsın. Bana kimse hırsız diyemez” diyerek cevap verdi.


Olay, Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesi Şehit Binbaşı Cengiz Tonguç Caddesi üzerinde bulunan ve içerisinde atıl malzemelerin bulunduğu depoda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; cadde üzerinden geçen vatandaşlar içeriden Mesut K.’nın yardım seslerini duydu. Vatandaşlar tarafından yapılan kontrolde şahsın içeride kilitli kaldığı görüldü. Olay yerine 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan “Hırsızlık ihbarı” ile polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.


İtfaiye ekipleri tarafından yapılan kontrolde kapının bisiklet kilidi ile kilitlendiği belirlendi. Ekipler, şahıstan kilidin anahtarını isteyerek kapıyı açtı. İtfaiye ekipleri tarafından dışarı çıkarılan şahıs işlemler için polis merkezine götürüldü. Şahıs bu sırada kendisine “Hırsız mısınız” diye soru soran basın mensuplarına, “Evet, ben 40 yıllık hırsızım. Terbiyesizlik yapma. 45 yıldır Antalya’da yaşıyorum. Benim bir tane hırsızlığımı bulamazsın. Bana kimse hırsız diyemez” diyerek tepki gösterdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Küçükçekmcede polis, kaçmaya çalışan şüpheliyi vurduÖnceki Haber

Küçükçekmcede polis, kaçmaya çalışan şüp...

Çiğdem kış ortasında çiçek açtıSonraki Haber

Çiğdem kış ortasında çiçek açtı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar