28 Eylül 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bandırmaspora 140 bin TL para cezası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bandırmaspora 140 bin TL para cezası
Abone ol
Bandırmaspor’a 140 Bin Tl Para Cezası

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trendyol 1. Lig’in ilk haftasında oynanan Bandırmaspor-İstanbulspor karşılaşmasında taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle Bandırmaspor’a 140 bin TL para cezası verdi.

PFDK’nın 13 Ağustos 2026 tarihli ve 2 sayılı toplantısında aldığı kararlara göre, 8 Ağustos 2026 tarihinde oynanan Bandırmaspor-İstanbulspor Trendyol 1. Lig müsabakasında taraftarların neden olduğu saha olayları değerlendirildi.

Kurul, Bandırmaspor’un Futbol Disiplin Talimatı’nın 52/2. ve 46/1. maddeleri uyarınca takdiren ve neticeten 140 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

Aynı karşılaşmada Bandırmaspor hakkında Süper Lig ve TFF 1. Lig Yayın Talimatı’na aykırı eylem nedeniyle yapılan sevk de değerlendirildi. PFDK, isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından bu konuda ceza tayinine yer olmadığına hükmetti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uşak Belediye Başkan Vekili Terekeci Özkan bisiklet yolu güzergahında incelemelerde bulundu Önceki Haber

Uşak Belediye Başkan Vekili Terekeci Özk...

Diyarbakırda uyuşturucu madde ile yakalanan 4 kişi tutuklandı Sonraki Haber

Diyarbakırda uyuşturucu madde ile yakala...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar