160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bandırmada Bekçiler geri döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bandırmada Bekçiler geri döndü
Abone ol
BANDIRMA'DA BEKÇİLER GERİ DÖNDÜ

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli çarşı ve mahalle bekçileri, deprem bölgesinde 23 gün görev yaptıktan sonra geri döndüler.


Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkisini gösteren depremin ardından, Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü, deprem bölgesinde vatandaşa yardımcı olmak ve asayiş hizmetlerini sağlamak üzere bünyesinde görevli personellerden oluşan 37 çarşı ve mahalle bekçilerini deprem bölgelerine göndermişti.


Deprem Bölgesindeki bekçiler Bandırma’ya geri döndüler


Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı bekçiler, bölgeye giderek buradaki çalışmalara destek oldular.


Bandırma genelinden 37 bekçi asrın afeti olarak tanımlanan deprem bölgelerine giderek, burada çalışmalarını tamamlayarak görev yerlerine geri geldiler. Yaklaşık 23 gün boyunca deprem bölgelerinde görev yapan bekçiler tekrar Bandırma’nın sokaklarında hırsızlık, huzur ve güvenliğin sağlanması için görevlerine devam edecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doğu Anadoluda yağmur yüksek kesimlerde kar bekleniyorÖnceki Haber

Doğu Anadoluda yağmur yüksek kesimlerde...

Ermeni Meselesi semineri düzenlendiSonraki Haber

Ermeni Meselesi semineri düzenlendi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar