30 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Balıkesir Büyükşehir, Macarlar ve Kabakderede aşure hayrı düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesir Büyükşehir, Macarlar ve Kabakderede aşure hayrı düzenledi
Abone ol
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Aşure Günü Olarak Idrak Edilen Muharrem Ayının 10'uncu Gününde, Altıeylül Ilçesine Bağlı Kırsal Macarlar Mahallesi Ile Karesi Ilçesine Bağlı Kırsal Kabakdere Mahallesi'nde 4 Bin Kişilik Aşure Hayrı Düzenledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Aşure Günü olarak idrak edilen muharrem ayının 10’uncu gününde, Altıeylül ilçesine bağlı kırsal Macarlar Mahallesi ile Karesi ilçesine bağlı kırsal Kabakdere Mahallesi’nde 4 bin kişilik aşure hayrı düzenledi.

Her yıl muharrem ayının 10’uncu gününde idrak edilen Aşure Günü çerçevesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından aşure hayrı gerçekleştirildi. Altıeylül ilçesine bağlı kırsal Macarlar Mahallesi’nde 2 bin kişilik, Karesi ilçesine bağlı kırsal Kabakdere Mahallesi’nde 2 bin kişilik olmak üzere toplamda 4 bin kişilik aşure hayrı düzenleyen Büyükşehir Belediyesi’ne vatandaşlar teşekkür etti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akına vekâleten Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ferit Gündoğdu, Macarlar ve Kabakdere mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Ahmet Akın’ın selam ve sevgilerini ileten Gündoğdu, vatandaşların muharrem ayını kutladı.

Büyükşehir Belediyesi, muharrem ayı boyunca şehrin farklı noktalarında vatandaşlara aşure ikramında bulunmaya devam edecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Önünü kestiği yaşlı adama önce tokat attı, ardından sopayla saldırdı Önceki Haber

Önünü kestiği yaşlı adama önce tokat att...

Edirnede Hollandalı baron wanted afişiyle aranıyor Sonraki Haber

Edirnede Hollandalı baron wanted afişiyl...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar