160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Balıkçıların yüzü palamut ile güldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkçıların yüzü palamut ile güldü
Abone ol
BALIKÇILARIN YÜZÜ PALAMUT İLE GÜLDÜ, HAMSİ YOK DENECEK KADAR AZ ÇIKTI

1 Eylül’de başlayıp, 15 Nisan’da sona erecek olan balık av sezonunu değerlendiren Ordulu balıkçılar, bereketli bir av sezonu geçirdiklerini, özellikle palamut ve mezgit avından çok memnun olduklarını belirttiler.


Türkiye’de denizlerde 2022-2023 av sezonu 15 Nisan itibariyle kapanıyor. Balıkçı Uğur Aygün, "Geçen yıllara göre havalar sıcak geçiyor. Hamsiler de buna bağlı olarak sıcak sulara gelmiyor. Aynı zamanda palamut balığı çok olduğu zaman hamsi olmuyor. İklim şartları bizleri olumsuz şekilde etkiliyor. Palamut balığı ise bu yıl yüzümüzü güldürdü” dedi.


Balıkçılardan Yusuf Aktaş ise, “Palamut yüzümüzü güldürdü. Vatandaşlarda uygun fiyatlara sofralarına palamut götürdüler. Hamsi için aynı sözleri söylemek mümkün olmadı. İstenilen seviyede av gerçekleşemedi. Bu durum da fiyatlara olumsuz olarak yansıdı. Genel olarak bakarsak sezona orta seviyelerde geçti” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Işıksu: “32 proje ile yola çıkmıştık, hamdolsun 60ları aştık”Önceki Haber

Başkan Işıksu: “32 proje ile yola çıkmış...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Kayseriye GeliyorSonraki Haber

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Kayseriy...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar