160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Balıkçılara fırtına uyarısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkçılara fırtına uyarısı
Abone ol
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezinden Yapılan Açıklamada, Kıyı Ege’de Fırtına Nedeniyle Balıkçıların Tedbirli Olmaları Istendi.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, kıyı Ege’de fırtına nedeniyle balıkçıların tedbirli olmaları istendi.

Yapılan uyarıda, “Rüzgarın, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren güney ve batıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına, zamanla 9 kuvvetinde (90 km/saat) tam fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, Pazar günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Başta balıkçılar ve denizcilerimiz olmak üzere meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğretmenler Korosundan muhteşem konserÖnceki Haber

Öğretmenler Korosundan muhteşem konser

Balıkçının isyanı: 50 liraya sigara içiyorlar, balık yemiyorlarSonraki Haber

Balıkçının isyanı: 50 liraya sigara içiy...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar