160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bakan Yerlikaya: 390 mülki idare amirimizin görev yerleri belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Yerlikaya: 390 mülki idare amirimizin görev yerleri belli oldu
Abone ol
Içişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "görev Sürelerini Tamamlayan Ve Hizmet Veya Mazeretleri Gereğince Kararname Kapsamına Alınan 390 Mülki Idare Amirimizin Görev Yerleri Belli Oldu" Dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 390 mülki idare amirimizin görev yerleri belli oldu" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Bakan Yerlikaya açıklamasında, "İçişleri Bakanlığımıza ait 2025 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensip ve takdirleriyle bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 390 mülki idare amirimizin görev yerleri belli oldu. Görevlerini başarıyla tamamlayan mülki idare amirlerimize teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Aziz milletimizin emrinde Türkiye Yüzyılı’nın inşasında ülkemizin huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Niğdede kuvvetli sağanak yağış uyarısı Önceki Haber

Niğdede kuvvetli sağanak yağış uyarısı

Osmaniye’de Bugün Vefat Edenler (28 Mayıs 2025) Sonraki Haber

Osmaniye’de Bugün Vefat Edenler (28 Mayı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar