160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bakan Çavuşoğlu, Saraybosnada Cumhurbaşkanı Aliya İzetbegoviçin kabrini ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Çavuşoğlu, Saraybosnada Cumhurbaşkanı Aliya İzetbegoviçin kabrini ziyaret etti
Abone ol
DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU, RESMİ TEMASLAR ÇERÇEVESİNDE GELDİĞİ SARAYBOSNA'DA KOVAÇİ ŞEHİTLİĞİNDE MERHUM CUMHURBAŞKANI ALİYA İZZETBEGOVİÇ’İN KABRİNİ ZİYARET ETTİ ARDINDAN TARİHİ BAŞÇARŞI'DA YÜRÜYÜŞ YAPTI VE VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi temaslar çerçevesinde geldiği Saraybosna’da Kovaçi Şehitliğinde merhum Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti ardından tarihi Başçarşı’da yürüyüş yaptı ve vatandaşlarla sohbet etti.


Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Balkan ziyaretini sürdürüyor. Saraybosna’da Bosna Hersek Reis-ul Uleması Hüseyin Kavazoviç ile bir araya gelen Çavuşoğlu, daha sonra Kovaçi Şehitliği’nde merhum Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti. Bakan Çavuşoğlu ayrıca Saraybosna’daki tarihi Başçarşı’da yürüyüş yaptı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Artvinde otomobil uçurumdan çay tarlasına düştü: 1 ölü, 2 yaralıÖnceki Haber

Artvinde otomobil uçurumdan çay tarlasın...

Gölbaşı Belediyesinden Babalar Gününe özel “Ömürlük Yaşayan Çınarlar Hatıra Ormanı”Sonraki Haber

Gölbaşı Belediyesinden Babalar Gününe öz...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar