14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bakan Bak, Suudi Arabistanda milli sporcularla bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Bak, Suudi Arabistanda milli sporcularla bir araya geldi
Abone ol
Gençlik Ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 6. Islami Dayanışma Oyunları'nda Türkiye’yi Temsil Edecek Olan Milli Sporcuları Ziyaret Etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 6. İslami Dayanışma Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek olan milli sporcuları ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 6. İslami Dayanışma Oyunları’nda mücadele edecek olan milli sporcuların müsabakalarını izlemek ve Al-Janadriyah Hipodromu’nda yapılacak resmi açılış törenine katılmak üzere Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a geldi.

Bakan Osman Aşkın Bak, TBMM Engelli Bireylerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Başkanı, önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır, Türkiye’nin Suudi Arabistan Büyükelçisi Emrullah İşler ile Türkiye’yi temsil edecek olan milli sporcuları, konakladıkları sporcular köyünde ziyaret etti.

Milli sporcularla sohbet ederek durumları hakkında bilgi alan Bakan Bak, ay-yıldızlılara 6. İslami Dayanışma Oyunları’nda başarılar diledi.

Türkiye, 21 Kasım’a kadar sürecek olan 2025 İslami Dayanışma Oyunları’nda, 20 spor dalında 110’u kadın, 102’si erkek, 212 sporcuyla madalya mücadelesi verecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Düzce ile Trabzon TSO kardeş oda oldu Önceki Haber

Düzce ile Trabzon TSO kardeş oda oldu

Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu Sonraki Haber

Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar