14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bahçelievlerde inşaat çalışmasında zemininde boşluk oluşan 4 katlı bina mühürlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçelievlerde inşaat çalışmasında zemininde boşluk oluşan 4 katlı bina mühürlendi
Abone ol
Bahçelievler'de Inşaat Alanındaki çalışma Sırasında Bitişikteki 4 Katlı Binanın Zemininde Boşluk Oluştu. Apartmanda Yaşayan Vatandaşlar Tahliye Edilirken, Bina Belediye Ekiplerince Mühürlendi. Mühürlenen Bina Hakkında Daha önce Yıkım Kararı Verildiği öğrenildi.

Bahçelievler’de inşaat alanındaki çalışma sırasında bitişikteki 4 katlı binanın zemininde boşluk oluştu. Apartmanda yaşayan vatandaşlar tahliye edilirken, bina belediye ekiplerince mühürlendi. Mühürlenen bina hakkında daha önce yıkım kararı verildiği öğrenildi.

Olay, akşam saatlerinde İstanbul Bahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesi İmren Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokakta bulunan inşaat alanında hafriyat çalışması yapılırken bitişiğindeki 4 katlı binanın fore kazıkları kısmen patladı. Binanın zemininde boşluk oluşurken ihbar üzerine bölgeye polis, AFAD ve Bahçelievler Belediyesi ekipleri sevk edildi. Belediye ekipleri, temelde oluşan boşluğu kapatmak için çalışma başlattı.

Yapılan incelemede çökme riski bulunduğu belirlenen bina Bahçelievler Belediyesi ekipleri tarafından tahliye edildikten sonra mühürlendi. Daha önce hakkında yıkım kararı verilen ve riskli bina statüsünde olan apartmandaki 17 dairenin 7’sinin önceden boşaltıldığı öğrenildi. Tahliye edilen bina sakinleri Bahçelievler Belediyesi tarafından otellere yerleştirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Havaya ateş ettiği anları sosyal medyada paylaşınca gözaltına alındı Önceki Haber

Havaya ateş ettiği anları sosyal medyada...

Beyoğlunda yasak dinlemeyen 5 gösterici gözaltına alındı Sonraki Haber

Beyoğlunda yasak dinlemeyen 5 gösterici...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar