Osmaniye'nin bahçe ilçesinde tarihi çınaraltında belediye tarafından düzenlenen düzenlenen bayramlaşma programında ilçe sakinleri ve belediye başkanı Zeynel mete Kadıoğlu bir araya geldi.
Osmaniye'nin bahçe ilçesinde tarihi çınaraltında belediye tarafından düzenlenen düzenlenen bayramlaşma programında ilçe sakinleri ve belediye başkanı Zeynel mete Kadıoğlu bir araya geldi.
Bahçe ilçesinde, Bahçe Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma programında, belediye çalışanları ve vatandaşlar bir araya geldi.
Belediye Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende, birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Bayramın getirdiği sevgi ve kardeşlik duygularının paylaşıldığı etkinlikte, katılımcılar geleceğe dair umutlarını ve dileklerini yeniledi.

Başkan Kadıoğlu, törende yaptığı konuşmada, bayramların toplumun bir arada olma ve dayanışma ruhunu pekiştirdiğini vurguladı.
Başkan Kadıoğlu, “Bu özel gün vesilesiyle, çalışma arkadaşlarımız ve kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık.
Birlik ve beraberliğin gücünü bir kez daha hissettik. Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bahçe Belediyesi’nin düzenlediği bayramlaşma töreni, hemşehriler arasında dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile oldu.
Törene katılan vatandaşlar, bayramın coşkusunu birlikte yaşamanın sevincini paylaştı.

Yorum Yazın