160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bağcılar Belediyesinin “Dijital Şehir İkizi Sürdürülebilir Şehir Yönetimi Projesi”ne ödül

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bağcılar Belediyesinin “Dijital Şehir İkizi Sürdürülebilir Şehir Yönetimi Projesi”ne ödül
Abone ol
Bağcılar Belediyesi, ıdc Dx Summit 2023 Etkinliği Kapsamında Düzenlenen ıdc Türkiye Future Enterprise ödülleri’nde “bbdx Dijital şehir Ikizi Sürdürülebilir şehir Yönetimi Projesi” Ile ödül Kazandı.

Bağcılar Belediyesi, IDC DX Summit 2023 etkinliği kapsamında düzenlenen IDC Türkiye Future Enterprise Ödülleri’nde “BBdX Dijital Şehir İkizi Sürdürülebilir Şehir Yönetimi Projesi” ile ödül kazandı.

Türkiye’nin en kapsamlı teknoloji etkinliklerinden biri olan IDC DX Summit bu yıl Sakarya’da gerçekleştirildi. “Digital-first Strategies for the Innovative Enterprise” temasıyla düzenlenen programa birçok kamu ve özel sektör temsilcileri katıldı. Teknoloji alanındaki çalışmaların ödüllendirildiği etkinlikte Bağcılar Belediyesi de “Dijital Şehir İkizi Sürdürülebilir Şehir Yönetimi Projesi” projesiyle 2’ncilik ödülü aldı.

"Akıllı şehir uygulamalarımızı geliştiriyoruz"

Bilgi Teknolojileri ve Akıllı Şehirler alanında verilen bu ödülü Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Selçuk Güldüler aldı. Türkiye’de tüm belediyelere örnek olan bir çalışmaya imza attıklarını söyleyen Güldüler, “Ödülü Bağcılar Belediye Başkanımız Abdullah Özdemir ve belediyemiz adına alıyorum. Dijital Şehir İkizi Projesi şehir yönetimine farklı bir vizyon kazandıracak. Günümüz teknolojilerini takip ederek yürüttüğümüz akıllı şehir uygulamalarımızı geliştirmeye devam edeceğiz.”

Ödül kazanan projeyle, Bağcılar’ın dijital bir ikizi oluşturularak afet ve acil durumlarda, şehirdeki bütün yapı stoğu ve mekânsal verilerin CBS tabanlı olması amaçlanıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atatürk Üniversitesinde 2023-2024 Akademik Yılı açıldıÖnceki Haber

Atatürk Üniversitesinde 2023-2024 Akadem...

Uluslararası öğrenciler için ikamet izni bilgilendirme toplantısıSonraki Haber

Uluslararası öğrenciler için ikamet izni...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar