160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Babasıyla tartışan kişiyi vurdu, silahı almak isteyen babasını yanlışlıkla öldürdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Babasıyla tartışan kişiyi vurdu, silahı almak isteyen babasını yanlışlıkla öldürdü
Abone ol
Adana’da Bir Kişi Babasıyla Tartışan Kişiyi Tabancayla Yaraladı. Baba Olay Büyümemesi Için Araya Girip Oğlundan Silahlı Almak Isterken, Tabancanın Ateş Alması Sonucu Başından Vurularak Hayatını Kaybetti.

Adana’da bir kişi babasıyla tartışan kişiyi tabancayla yaraladı. Baba olay büyümemesi için araya girip oğlundan silahı almak isterken, tabancanın ateş alması sonucu başından vurularak hayatını kaybetti.

Olay, saat 22.00 sıralarında Pozantı ilçesine bağlı Akçatekir Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Süleyman A., Bülent Koç’un çalıştırdığı restorana gelip alkol aldı. Bir süre sonra Süleyman A. ve Bülent Koç arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Bülent Koç’un oğulları G.K ile A.K de dahil oldu.

A.K. (17), babasıyla tartışan Süleyman A.’yı tabanca ile bacağından vurarak yaraladı. Bu sırada baba Bülent, oğlunun elinden silahlı almak için atıldığında silah ateş aldı. Silahın ateş alması sonucu Bülent Koç başından vurularak olay yerinde hayatını kaybetti.

Gözaltına alınan A.K. polis merkezine götürüldü.

Öte yandan, bacağından yaralanan Süleyman A. ise sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayburtta İlköğretim Haftası coşkuyla kutlandı Önceki Haber

Bayburtta İlköğretim Haftası coşkuyla ku...

Bakırcılık Erzincanda yaşatılmaya çalışılıyor Sonraki Haber

Bakırcılık Erzincanda yaşatılmaya çalışı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar