04 Ekim 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ayvacıkta şiddetli yağış: Çay ve dere taştı, yollar ve tarım arazileri sular altında kaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ayvacıkta şiddetli yağış: Çay ve dere taştı, yollar ve tarım arazileri sular altında kaldı
Abone ol
çanakkale'nin Ayvacık Ilçesinde Etkili Olmaya Devam Eden Sağanakyağış Nedeniyle Bölgedeki çay Ve Dere Taştı, Yollar Sullar Altında Kaldı.

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde etkili olmaya devam eden sağanak yağış nedeniyle bölgedeki çay ve dere taştı, yollar sular altında kaldı.

Ayvacık ilçesinde 3 gündür etkili olan ve aralıklarla süren sağanak yağış hayat adeta durma noktasına geldi. Sağanak nedeniyle ilçeye girişi sağlayan 3 nolu yolun girişi kapandı. Sürücüler su birikintileri nedeniyle trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Bölgede bulunan çay ve dere aşırı yağış nedeniyle taştı. Ayvacık’ın Ümmühan Mahallesi Çayiçi mevkiinde derenin taşması sonucu bir demir köprü kullanılamaz hale geldi. Fırtına ve sağanak sebebiyle demir köprüde çökme meydana geldi. Aynı zamanda tarım arazileri de yağıştan olumsuz etkilendi.

İlçede sağanak yağış etkisini sürdürmeye devam ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siirte 2,5 milyon lira hibeli sosyal kalkınma projesi imzalandı Önceki Haber

Siirte 2,5 milyon lira hibeli sosyal kal...

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Çam: Dünyanın en önemli, en büyük ekonomileri bile Türkiyeye hayran bir şekilde bakıyor Sonraki Haber

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Çam: D...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar