160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ayrı yaşadığı eşini 6 yerinden bıçaklayan şahıs tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ayrı yaşadığı eşini 6 yerinden bıçaklayan şahıs tutuklandı
Abone ol
NACİ T. TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Ordu’nun Ünye ilçesinde ayrı yaşadığı eşini 6 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan koca, adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


3 Ekim tarihinde ayrı yaşadığı eşi Canan T.’yi (36) 6 yerinden bıçaklayarak ağır yaralamasının ardından kayıplara karışan Naci T. (38), emniyetin ve jandarmanın düzenlediği titiz operasyon sonucu yakalandı. Dini nikahla birlikte yaşadığı 2 çocuk annesi Öznur Temiz’in ölümüyle ilgili de aranan Naci T., adliyeye sevk edilmesi sonrası çıkarıldığı mahkeme tarafından kasten yaralama suçundan tutuklanarak Ünye M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu gönderildi.



“Cahillik yaptım”


Naci T. emniyetteki ifadesinde, “Eşimle benim arama akrabaların girmesinin ardından eşimle aram bozuldu. Sonra eşimle boşanma durumuna geldik. Beni uyuşturucu tedavisine göndereceklerdi. Deli raporu alıp çocukları üzerimden alacaklardı. Bu nedenlerle öfkelendim. Olay günü alkollüydüm. İskeleyle eşimin 1’inci kattaki balkonuna tırmandım. Salona geçtim, beni kanepenin arkasında gördü. Tartışmaya başladık, daha sonra bıçakladım. Bir cahillik yaptım" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Spor Toto Süper Lig: FT Antalyaspor: 1 - A. Konyaspor: 1 (Maç sonucu)Önceki Haber

Spor Toto Süper Lig: FT Antalyaspor: 1 -...

Galatasaray, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdüSonraki Haber

Galatasaray, Kayserispor maçı hazırlıkla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar