14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Aydos Kalesinin fethi sahneye taşındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydos Kalesinin fethi sahneye taşındı
Abone ol
Aydos Kalesi'nin Fethini Konu Alan, Milli Ve Manevi Değerleri ön Plana çıkaran "kan Yine O Kandır" Adlı Tiyatro Oyunu, Ilk Gösteriminde Sanatseverlerden Yoğun Ilgi Gördü.

Aydos Kalesi’nin fethini konu alan, milli ve manevi değerleri ön plana çıkaran "Kan Yine O Kandır" adlı tiyatro oyunu, ilk gösteriminde sanatseverlerden yoğun ilgi gördü. Oyunda Sungur Bey karakterini canlandıran oyuncu Mir Zahit Karabağ performansıyla beğeni toplarken, oyuncu kadrosunun sahne performansı izleyicilerden tam not aldı.

Aydos Kalesi’nin fethini tiyatro sahnesine taşıyan oyun, tarihi atmosferi, güçlü diyalogları ve milli birlik mesajlarıyla izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Tarihi olayların etkileyici bir anlatımla sahnelendiği gösteri, salonu dolduran sanatseverler tarafından ilgiyle takip edildi.

Yazar ve yönetmenliğini Recep Çavdar’ın üstlendiği oyunda, Mir Zahit Karabağ’ın canlandırdığı Sungur Bey karakteri dikkat çeken performanslardan biri olurken, oyuncuların sahnedeki uyumu ve başarılı performansları gösteri sonunda uzun süre alkışlandı.

Sultanbeyli Belediyesi Kültür Sanat ile İnsan ve Şehir Akademisi iş birliğinde Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde sahnelenen tiyatro oyununun ilk gösterimi, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Milli ve manevi değerleri sanatla buluşturan eser, izleyiciler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Düzcede denizde boğulma tehlikesi geçiren 3 kişi kurtarıldı Önceki Haber

Düzcede denizde boğulma tehlikesi geçire...

Trafik kazasında hayatını kaybeden Acar dualarla toprağa verildi Sonraki Haber

Trafik kazasında hayatını kaybeden Acar...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar